TV - Audio - Video - bela tehnika
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Sasa , svaka cast.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Respect za volju i uradjen posao!
Ja bih to lagano u "kantu". Jbg

Ja bih to lagano u "kantu". Jbg

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Hvala momci. Kad sam se već upustio u to bilo mi je žao da sve i ne dokumentujem, možda će koristiti nekom. Dakle, ako u samom dnu "no frost" zamrzivača" ispod fioka jednog dana zateknete led ili voda krene curiti napolje (meni se desilo oboje) - najverovatnije je da je zapušen ovaj odvod. Njega prvog proveriti pa tek onda ići dalje. Šteta je škartirati zaista odličan uređaj zbog ovako banalnog problema. 

Pa udara u prepreke, ali je prilicno nezan. Sada sa visokim sjajom, ne bi bio 100% siguran, barem ne sa ovim modelom - on nema radar vec cisti mehanicki senzor. Meni najvise problema pravi s kablovi,a koji vise, ili su u dodiru sa zemljom, njih samo tako izmaltretira. Na mom namestaju nema bas nikakvih tragova, a nije bas neki kvalitet drveta - jacina. A koristan je maksimalno, prosetas se, a kada se vratis sve usisano, cak i ispod namestaja. Neki modeli imaju laserske granicnike, pa mozes da odredis nono zone..Delija napisao:@ljuba
Jel udara o prepreke?
To mi je apsolutni "no-no" s obzirom na namestaj od medijapan farban u visoki sjaj.
PS: super info za nofrost!
- Delija
- Kontakt:
Cini mi se da cu ipak jos malo da sacekam kad je robotic u pitanju 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Delija, ako brineš u udaranju u nameštaj, ja bih mu recimo zalepio po obodu neku gumenu traku (vodeći računa o senzorima i konektorima, naravno), poveo računa da se to lepo/estetski uklopi, pa neka udara do mile volje. 

- Delija
- Kontakt:
Heinz je predlozio nesto slicno 

Ja sam ti rekao sta da pogledas na yt kako radi, mani se ovih robotica od 300-400e, dobar robot je 600-1000e.Delija napisao:Cini mi se da cu ipak jos malo da sacekam kad je robotic u pitanju
Kada se budem selio, to je obavezan deo novog stana.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:
Procitao sam user review-ove za oba - ispljuvali su ih samo tako.Xepoj87 napisao:Ja sam ti rekao sta da pogledas na yt kako radi, mani se ovih robotica od 300-400e, dobar robot je 600-1000e.Delija napisao:Cini mi se da cu ipak jos malo da sacekam kad je robotic u pitanju
Kada se budem selio, to je obavezan deo novog stana.
Najcesci komentar je da nisu nista bolji od tih koji kostaju 400 evra

Pardon, Samsung VR9300, 9000 sam ja gledao pre 2 godine 
Ono sto su testovi pokazali, nije bas tako kako si ti nasao da pisu.
Treba se u startu skapirati da ovo nije zamena za klasican usisivac, vec da bi umesto jednom nedeljno, usisavao jednom mesecno.
Drugar ima taj 9000 i kaze da usisava 5-6 puta godisnje usisivacem, ako i toliko, a igramo kod njega pes i gledamo tekmu bosi, nismo jos uvek imali problem sa prasinom na carapama.
Jos su cleanair frikovi poput mene, ne zatvaraju prozore, zbog cega vise prasine ulazi
On kaze da ga je programirao da svaki dan kada je na poslu, on usisa.
Fora kod Samsunga je to sto ima ubedljivo najjace usisavanje.

Ono sto su testovi pokazali, nije bas tako kako si ti nasao da pisu.
Treba se u startu skapirati da ovo nije zamena za klasican usisivac, vec da bi umesto jednom nedeljno, usisavao jednom mesecno.
Drugar ima taj 9000 i kaze da usisava 5-6 puta godisnje usisivacem, ako i toliko, a igramo kod njega pes i gledamo tekmu bosi, nismo jos uvek imali problem sa prasinom na carapama.
Jos su cleanair frikovi poput mene, ne zatvaraju prozore, zbog cega vise prasine ulazi

On kaze da ga je programirao da svaki dan kada je na poslu, on usisa.
Fora kod Samsunga je to sto ima ubedljivo najjace usisavanje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l' postoji fora da predje preko pragova izmedju prostorija?
- Delija
- Kontakt:
Testovi su puni hvalospeva. Jbs to. Zanimaju me iskustva vlasnika / korisnika.Xepoj87 napisao:Ono sto su testovi pokazali, nije bas tako kako si ti nasao da pisu.
Iliti - dzabe je Panasonic ST60 (bio sam skoro u iskusenju da pazarim polovan 65", jer novih vise nema) fenomenalan plazma TV, kad na 5 komada obavezno jedan crkne

Tek će mu tad trebati, pitaj Methana ako ne veruješSaša napisao:Ili se oženiš pa ti ne treba robotić, ha, ha...