Smešne slike
Re: Smešne slike
Pobedio/la.
Tapatalk
Tapatalk
Za gdju.plavusu milfistarku od 44 godinice bi dobrodosao jedan casting kod Woodmanna 

Još jedan danak neiskustvu. Woodman radi maloletnice. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ovo na prvu izgleda smesno, ali radi se o jednom konkursu za poljoprivredu.. Potrebno je doneti dokaz o uplati, a ko radi elektronski nije dovoljno da samo ostampa svoj izvod (izvestaj) nego je potrebno da ga u banci potpisu i udare pecat..
Zar je pečat i dalje zakonski obavezan u Srbiji? Sećam da sam čitao da prestaje da bude obavezan i da institucije ne mogu da insistiraju na istom. Valjda treba samo da stoji 'Ovaj dokument je valida bez pečata i potpisa' ili tako nešto i to je dovoljno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jeste, postoji zakon u primeni od 2011. ili 2012. ali sam više puta doživeo da se ne primenjuje.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Poenta el.bankarstva jeste da nemoras da ides u banku, sta si uradio ako imas el.bankarstvo pa kad pustis nalog opet moras u banku.
Ne platiš proviziju 

Pa da, morali bi da otpuste armiju ljudi kad više ne bi bilo pečatiranja. I banke i javni sektor...Uroš S. napisao:Jeste, postoji zakon u primeni od 2011. ili 2012. ali sam više puta doživeo da se ne primenjuje.
Huawei P6 TT

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Platis i elektronski proviziju samo manju, ili ako nemas proviziju imas mesecno naknadu za el.bankarstvo.Heinz napisao:Ne platiš proviziju