Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Taj mi je bio u glavi, čitaš misli Delija 
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
A bure sa kupusom?passenger napisao:i za Srbe koji 60% mesečnog budžeta daju za auto sa ćelavim gumama i žive u 60 godina staroj zgradi sa veš mašinom u podrumu. Al zato kad dodju dole i pokažu šta voze...
Tapatalk
Sto ljudi sto ćudi 
Ako mi se nesto svidja kod Nemaca je to da su uglavnom racionalni i tri puta propuste kroz prste novcanicu od 50 eur pre nego je daju za nesto
Sto kaze jedan kolega, jedva cekam da za 4 god kupim novi auto koji je godinu dana star i koriscen u predstavnistvu kao demo auto
Imace pitao sam kolegu kako odrzava tog Forda.
Kaze da ga redovan servis kosta 100 eur sa zamenom ulja i filtera, plus jos ponesto od delova, naravno ne kod ovlascenog.
Ja planiram da guram maksu dok ga ne zabrane sa EUR 5, a posle ne znam da li ce neko od Nemaca hteti da ga kupi ( cak i da je EUR 6 pitanje je kako ce ih prodati i za koju vrednost) pa ce morati za Srb ili Poljsku. Druga opcija je garaza i za putovanja po Evropi, a Yaris za interno.

Ako mi se nesto svidja kod Nemaca je to da su uglavnom racionalni i tri puta propuste kroz prste novcanicu od 50 eur pre nego je daju za nesto

Sto kaze jedan kolega, jedva cekam da za 4 god kupim novi auto koji je godinu dana star i koriscen u predstavnistvu kao demo auto

Imace pitao sam kolegu kako odrzava tog Forda.
Kaze da ga redovan servis kosta 100 eur sa zamenom ulja i filtera, plus jos ponesto od delova, naravno ne kod ovlascenog.
Ja planiram da guram maksu dok ga ne zabrane sa EUR 5, a posle ne znam da li ce neko od Nemaca hteti da ga kupi ( cak i da je EUR 6 pitanje je kako ce ih prodati i za koju vrednost) pa ce morati za Srb ili Poljsku. Druga opcija je garaza i za putovanja po Evropi, a Yaris za interno.
Poslednja izmena od ikac2000 u 20 Nov 2017, 18:54, izmenjeno 2 puta ukupno.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Doneo skorije rodjak iz Kruševca, živi u St. Gallen. Bure kupusa, kanta turšije. Sve to 1400 kmKabal napisao: 20 Nov 2017, 18:26A bure sa kupusom?passenger napisao:i za Srbe koji 60% mesečnog budžeta daju za auto sa ćelavim gumama i žive u 60 godina staroj zgradi sa veš mašinom u podrumu. Al zato kad dodju dole i pokažu šta voze...

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Hvala bogu da će da donese. Gore nema futoški kupus da se kupi
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- passenger
čini mi se da ima neki naš vakumirani. Pola glavice tipa 2-3 eura. U pravu je čovek. Bolje 20kg odozdo.
Taj iz vakuma je bzv. Nikakav za salatu.
I u mojoj zgradi komsija Turcin potopio kupus ili tursiju, bas je mirisalo pre neki dan.
- passenger
Nisam probao, hteo bih za sarmu da probam.
Kod mene šipac ima u podrumu. Ako vec mora da drzi, nek drzi kao komsija na terasi. Ako otvori, zasmrdi svima par sekundi i izvetri se, a ne 5 dana ostane u ulazu miris
Rekao sam mojima da ne šalju ništa, ali se staramajka poprilično smorila, jer je uvek spremala za mene. Pa sam pristao na slanje domaćeg soka od divljih kupina (fanstastičan sok) i teglu meda pošalje komšija (merak mu kaže). Dolaze moji u posetu januara, ne sumnjam da će da dognaju par tegli ajvara, paprike sa kupusom i pešes lista kiselog kupusa
Kod mene šipac ima u podrumu. Ako vec mora da drzi, nek drzi kao komsija na terasi. Ako otvori, zasmrdi svima par sekundi i izvetri se, a ne 5 dana ostane u ulazu miris

Rekao sam mojima da ne šalju ništa, ali se staramajka poprilično smorila, jer je uvek spremala za mene. Pa sam pristao na slanje domaćeg soka od divljih kupina (fanstastičan sok) i teglu meda pošalje komšija (merak mu kaže). Dolaze moji u posetu januara, ne sumnjam da će da dognaju par tegli ajvara, paprike sa kupusom i pešes lista kiselog kupusa

Taj iz vakuma je super i Futoski je - bar deklarativno
Mi ga uvek kupimo početkom decembra u većoj količini pa imamo za sarme i salate.. Inače i Turske radnje imaju kiseo kupus sličnom i istom kao našem. Suvo meso je isto dobro i obavezno idu (kupujemo) u kompletu
www.companylukic.com

www.companylukic.com
Mi smo otkrili, nakon 5 meseci, da je najbolje sveze meso u turskim marketima. Kazu da oni mnogo vode racuna o tome.
- passenger
Da probam I to. MenI je iz Spar ok
Standard jebiga, ovde u SLO nemamo taj kupus 

Brate, u srcu arijevske Evrope smrdi kiseli kupus po hodniku...