Ko ih ebe, trebali su ih jos drzati.Uroš S. napisao:Nije ti žao ni malo tih ljudi koji su proveli živote u kavezu?
RN3 Pro via TT
Sent from my m2 using Tapatalk
Ko ih ebe, trebali su ih jos drzati.Uroš S. napisao:Nije ti žao ni malo tih ljudi koji su proveli živote u kavezu?
RN3 Pro via TT
Fejsbuk je pre par meseci objavio borbu protiv toga.Dusan napisao:Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
A madjariceVelja napisao:Al' zato Čehinje...
Ko kaze da ja idem na izbore uopste?Ogi napisao:Ti si klasican glasac SNS-a.
A ako bi vase "visocanstvo" imalo volju i zelju da objasni ovako dubokoumni i kreativni post, sta ti se ne svidja, sto niko od nas od sl godine nece ostavljati ovim lopovima na vlasti nas novac?NexT napisao:dusman napisao:Kazem ja "duhovito".
Nego upravo slusah Stefanovica na TV i covek je rekao a zapravo potvrdio ono sto je Hokaj i napisao u nekoj temi mozda i u ovoj, da tablice vaze neograniceno tj dokle su neostecene, citljive...
Bravo svaka cast kao i u normalnim zemljama EU, ne ko oni lopovi zuti koji su zeleli da na svakih 7 godina uzimaju par milioncica samo na tablice.
Pametnom dosta.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Pa to vec ne znam ne posecujem kao ti centrale stranaka, posto vidim da si upucen sta sve ima na meniju.elMaestro napisao:Jel daju bar majonez ili se svi prilozi placaju? Ili ne moze da se bira?dusman napisao:Kazem ja "duhovito".
Nego upravo slusah Stefanovica na TV i covek je rekao a zapravo potvrdio ono sto je Hokaj i napisao u nekoj temi mozda i u ovoj, da tablice vaze neograniceno tj dokle su neostecene, citljive...
Bravo svaka cast kao i u normalnim zemljama EU, ne ko oni lopovi zuti koji su zeleli da na svakih 7 godina uzimaju par milioncica samo na tablice.
Pametnom dosta.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Bilo je Melkusa kod nas? Nisam znaostarac vujadin napisao:Eh, kad se setim špalira Melkusa ispred ambasade DDR...
Najgore je što se masa ljudi loži na to , šeruje i diskutuje o tome. Podesio sam FB da mi ne pokazuje vesti sa tih sajtova plus srbin,info i slično. A polako brišem i ljude koji to šeruju, isprana masa mozgova.Dusan napisao:Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
Slazem se.NexT napisao:Zabrani pristup sendvicarima, iako imaju internet?
Masne mi bile nekako, a i ne možeš ih ništa razumetimića napisao:A madjariceVelja napisao:Al' zato Čehinje...![]()
I onda je taj listić nevažećidusman napisao:Pa to vec ne znam ne posecujem kao ti centrale stranaka, posto vidim da si upucen sta sve ima na meniju.elMaestro napisao:Jel daju bar majonez ili se svi prilozi placaju? Ili ne moze da se bira?dusman napisao:Kazem ja "duhovito".
Pametnom dosta.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ah da, prijatno sa tim sedvicom, ali brate ipak misli svojom glavom kad si sam iza paravana, batali sendvice tada dal koristis sns-ove, ds-ove... Samo pametno kao ja uvek dopisem moje ime i prezime i zaokruzim tako da niko nema moj glas osim mene samog, jer iskreno ne verujem nikome od politicara.