Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Re: Dobro veče

Post od HKS »

Uroš S. napisao:Nije ti žao ni malo tih ljudi koji su proveli živote u kavezu?

RN3 Pro via TT
Ko ih ebe, trebali su ih jos drzati.

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Putovali su ali su mogli da izadju iz zemlje na 4 godine, i to u zemlje koje si naveo. Mi na moru u istri a poljaci nakacili na peglicu prikolicu, krovni kofer i kamp, o ostalom su mogli da sanjaju, kao i o odlasku u restoran. Bilo ih je i iz ddr-a ali trabant u glavnoj ulozi ma tuga bre, kakav dobar zivot, secam se da je caleta jedan pitao da mu proda farmerke koje je nosio na sebi

Послато са SM-J500FN
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Al' zato Čehinje...
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Dusan napisao:Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
Fejsbuk je pre par meseci objavio borbu protiv toga.

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Velja napisao:Al' zato Čehinje...
A madjarice Slika

Послато са SM-J500FN
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Da bas ce se facebook baviti koliko je istinit clanak na webtribune.rs. :kezo: Ne mogu stici da proprate sta sve guglam, pa da mi ponude na feedu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Ogi napisao:Ti si klasican glasac SNS-a.
Ko kaze da ja idem na izbore uopste?
A dal sam glasao za Cedu ili picoustog je moja stvar, ne rvoja.
A kazem ti da gresis, a i da ne gresis opet nije tvoja stvar.
Po toj analogiji ja tebi mogu da kazem da si klasican glasac recimo DS-a ili DJB.
A nesto ne videh da si Hokaja nazvao glasacem sns(o kojima ne mislim bas najbolje iako ti to ne mozes da shvatis verovatno ima neki razlog) kad je rekao da ce tablice biti neogranicene vaznosti.
Zacutao si, da ga se ne plasis mozda?
Ja se nikog ne plasim kao sto vidis i smem svima da odgovorim za razliku od nekih.
I da molim te me ne vredjaj jer sa sns-om nemam ama bas nista zajednicko.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Iste rečenice kao vođa, ja se nikog ne plašim, ja nikom ne ćutim :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

NexT napisao:
dusman napisao:Kazem ja "duhovito".
Nego upravo slusah Stefanovica na TV i covek je rekao a zapravo potvrdio ono sto je Hokaj i napisao u nekoj temi mozda i u ovoj, da tablice vaze neograniceno tj dokle su neostecene, citljive...
Bravo svaka cast kao i u normalnim zemljama EU, ne ko oni lopovi zuti koji su zeleli da na svakih 7 godina uzimaju par milioncica samo na tablice.
Pametnom dosta.

:ban:
A ako bi vase "visocanstvo" imalo volju i zelju da objasni ovako dubokoumni i kreativni post, sta ti se ne svidja, sto niko od nas od sl godine nece ostavljati ovim lopovima na vlasti nas novac?

Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

elMaestro napisao:
Nego upravo slusah Stefanovica na TV i covek je rekao a zapravo potvrdio ono sto je Hokaj i napisao u nekoj temi mozda i u ovoj, da tablice vaze neograniceno tj dokle su neostecene, citljive...
Bravo svaka cast kao i u normalnim zemljama EU, ne ko oni lopovi zuti koji su zeleli da na svakih 7 godina uzimaju par milioncica samo na tablice.
Pametnom dosta.

Jel daju bar majonez ili se svi prilozi placaju? Ili ne moze da se bira?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Pa to vec ne znam ne posecujem kao ti centrale stranaka, posto vidim da si upucen sta sve ima na meniju.
Ah da, prijatno sa tim sedvicom, ali brate ipak misli svojom glavom kad si sam iza paravana, batali sendvice tada dal koristis sns-ove, ds-ove... Samo pametno kao ja uvek dopisem moje ime i prezime i zaokruzim tako da niko nema moj glas osim mene samog, jer iskreno ne verujem nikome od politicara.

Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

starac vujadin napisao:Eh, kad se setim špalira Melkusa ispred ambasade DDR... :)
Bilo je Melkusa kod nas? Nisam znao :)
Dusan napisao:Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
Najgore je što se masa ljudi loži na to , šeruje i diskutuje o tome. Podesio sam FB da mi ne pokazuje vesti sa tih sajtova plus srbin,info i slično. A polako brišem i ljude koji to šeruju, isprana masa mozgova.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

NexT napisao:Zabrani pristup sendvicarima, iako imaju internet?
Slazem se.

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

mića napisao:
Velja napisao:Al' zato Čehinje...
A madjarice Slika
Masne mi bile nekako, a i ne možeš ih ništa razumeti :)
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

dusman napisao:
elMaestro napisao:
Pametnom dosta.

Jel daju bar majonez ili se svi prilozi placaju? Ili ne moze da se bira?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Pa to vec ne znam ne posecujem kao ti centrale stranaka, posto vidim da si upucen sta sve ima na meniju.
Ah da, prijatno sa tim sedvicom, ali brate ipak misli svojom glavom kad si sam iza paravana, batali sendvice tada dal koristis sns-ove, ds-ove... Samo pametno kao ja uvek dopisem moje ime i prezime i zaokruzim tako da niko nema moj glas osim mene samog, jer iskreno ne verujem nikome od politicara.

I onda je taj listić nevažeći :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Odgovori