Dobro veče
Re: Dobro veče
i taj glas ide najvecem od nas 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Svako vidi ono sto zeli da vidi.havijer napisao:Iste rečenice kao vođa, ja se nikog ne plašim, ja nikom ne ćutim![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ima jedna anegdota vezana za pokojnog Patrijarha Pavla kad su trebali on i jedan vladika da idu do Obrenovca, i vladika kaze idemo Vasa svetosti kolima, Patrijarh kaze ne idemo autobusom i sta ce vladika popusti normalno(inace je bio Juli mesec) ali dobaci, kako cemo tako da idemo znate sad ljudi idu na Adu goli u kratkim suknjicama svasta moze da se vidi, nije prijatno.
Presveti Patrijarh mu tad rece, "SVAK VIDI ONO STO ZELI DA VIDI".
Tako i ti, zelis da u meni vidis AV jer te on i interesuje, mene ne.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
I onda je dao glas zna se kome 

Naravno.havijer napisao:I onda je taj listić nevažećidusman napisao:Pa to vec ne znam ne posecujem kao ti centrale stranaka, posto vidim da si upucen sta sve ima na meniju.elMaestro napisao:Jel daju bar majonez ili se svi prilozi placaju? Ili ne moze da se bira?dusman napisao:Kazem ja "duhovito".
Nego upravo slusah Stefanovica na TV i covek je rekao a zapravo potvrdio ono sto je Hokaj i napisao u nekoj temi mozda i u ovoj, da tablice vaze neograniceno tj dokle su neostecene, citljive...
Bravo svaka cast kao i u normalnim zemljama EU, ne ko oni lopovi zuti koji su zeleli da na svakih 7 godina uzimaju par milioncica samo na tablice.
Pametnom dosta.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ah da, prijatno sa tim sedvicom, ali brate ipak misli svojom glavom kad si sam iza paravana, batali sendvice tada dal koristis sns-ove, ds-ove... Samo pametno kao ja uvek dopisem moje ime i prezime i zaokruzim tako da niko nema moj glas osim mene samog, jer iskreno ne verujem nikome od politicara.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk![]()
Moze, ako na brojanju zezne ovaj iz sns-a ove iz ds, a veruj mi nisu toliko pametni da bi to uspeli.Milos napisao:i taj glas ide najvecem od nas
Pre ce nekima koji ne izlaze da ukradu glas jer je lakse.
Kada ne glasas uopste, pomazes onom najjacem, a to je u ovom trenutku SNS, ne znam sta je tu zbunjujuce?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Upravo to, bravo, ali neki ne kapiraju.
A kad dopises svoje ime nevazeci je listic.
A kad dopises svoje ime nevazeci je listic.
Sto je ista stvar.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nije bas, ali bolje da ne idemo u politiku dalje.
Svako ima pravo da misli sta hoce, a neke stvari su takve kakve su.
Nebitno.
Svako ima pravo da misli sta hoce, a neke stvari su takve kakve su.
Nebitno.
Nije stvar ko šta misli, činjenica je da ne razumeš kako funkcionišu izbori i nikakve nema logike to što ti radiš.
Poslednja izmena od havijer u 04 Feb 2017, 14:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Zato sto su najdisciplinovaniji na izborima.
Jbg nismo mi Rumunija,mi sve preko interneta.
Jbg nismo mi Rumunija,mi sve preko interneta.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moracu da namestim sve te opcije oko reklama i sponzorisanih oglasa. Zato i izbegavam FB. A takvih pacijenata koji seruju lek za rak koji doktori precutkuju vec tri milenijuma i poreklo prezimena Seselj sam odavno na unfollow stavio.TheWickerMan napisao:Bilo je Melkusa kod nas? Nisam znaostarac vujadin napisao:Eh, kad se setim špalira Melkusa ispred ambasade DDR...
Najgore je što se masa ljudi loži na to , šeruje i diskutuje o tome. Podesio sam FB da mi ne pokazuje vesti sa tih sajtova plus srbin,info i slično. A polako brišem i ljude koji to šeruju, isprana masa mozgova.Dusan napisao:Sve vise mi se pojavljuju sajtovi kao webtribune.rs i vaseljenska na feedu na FB. Sire potpuno netacne ''vesti'', bez ikakvog izvora i bez provere. Nemoguce naci na sajtu ni jedno ime, ko je odgovorni urednik ili bilo sta slicno. Glupe mase se zatrpavaju takvim djubretom i 100% je efektivno.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ako se "belim listićem" ili ne glasanjem "daje glas" najjačem, kako je to onda oborilo DS i Borisa sa vlasti?
Ovim je i Mićunović optužio intelektualce u Srbiji.
Ovim je i Mićunović optužio intelektualce u Srbiji.
Jer je kao 90% njih bilo za Tadića pa kao...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Sad bi se već ozbiljno začudio da budu i blizo 50%
Kome je bitno-patriJotsko pregovaranje koje je vrlo duga i konstruktivna šarada, ljudi nemaju ništa na papiru pa šta je to neki novi trend ništa potpis nego na majkeminećutezeznuti
O tome kako ekonomski srljamo u napredak ...ufff svako verovatno oseća...čemu ovo povećanje akciza za goriva ako je sve tako sjajno. Putevi novi (što jeste super) ali zbog kojih između ostalog dug raste vrlo lepo, ma gomila stvari...stvarno bi mi bilo iznenađenje.
Ovo što sam pisao je bez nekog reda i prioriteta, onako.
A deda Mićun isto bolje na neko pecanje da ode ...on sve zna najbolje pa su i oni super radili...
Kome je bitno-patriJotsko pregovaranje koje je vrlo duga i konstruktivna šarada, ljudi nemaju ništa na papiru pa šta je to neki novi trend ništa potpis nego na majkeminećutezeznuti

O tome kako ekonomski srljamo u napredak ...ufff svako verovatno oseća...čemu ovo povećanje akciza za goriva ako je sve tako sjajno. Putevi novi (što jeste super) ali zbog kojih između ostalog dug raste vrlo lepo, ma gomila stvari...stvarno bi mi bilo iznenađenje.
Ovo što sam pisao je bez nekog reda i prioriteta, onako.
A deda Mićun isto bolje na neko pecanje da ode ...on sve zna najbolje pa su i oni super radili...