Delija napisao:dusman napisao:Samo cu ovako odgovoriti, Ha, ha, ha, ha...
Ako ja ne znam onda, glupo da pricas kad ni ne znas ni ko sam ni cime se bavim, pa u sustini nista ni ne znas o meni.
Kako mozes da pricas da ne znam nesto, a mozda sam bas direkno povezan sa nekim ljudima, stvarima, poslovima?
Bolje da stanemo, necu bas na sve sto napises moci da odgovorim iz vise razloga, zato je najbolje ovako.
Ti znas kako funkcionisu izbori, ja ne znam, u redu je...
Sta je pak istina....
„Mi smo povezali neka lica sa nekim prostorima, neka lica sa nekim predmetima, neka lica smo povezali sa drugim licima koja su bila umešana u takva dela. Ali kada bih vam rekao ko, šta, gde i kako, ja bih ih upozorio šta znamo. I onda se postavlja pitanje zašto bismo to uradili. Dakle, mi želimo da kriminalci nagađaju, želimo da budu u mraku, da ne znaju šta policija zna. Sledeća faza je da kada budemo imali dovoljno dokaza nekoga privedemo, onda ćemo imati i više informacija da vam pružimo“
Auuuu tebra sta ti napisa, pod hitno, ali pod hitno...
Jedino mi zao sto delimo Sever i sto si Delija.
Da si "glodar" pa da razumem 'vako mi je zao sto jedan srpski Delija(navijac slavnog i najveceg kluba na Balkanu) sebi dopusta da ovoliko padne.
Ah da Rumunima svaka cast, da li bi kod nas imalo 00 nas vise od 1000 u celoj Srbiji da se suprotstavimo takvom pokusaju bahacenja vlasti.
Garantujem da ne bi izaslo vise od 1000 nas, jer su svi po potrebi u strankama na vlasti.
Sutra kad sns padne svi ce preci u stranku koja tada pobedi, kao sto su od 2000 svi bili u DS i njihovim derivatima, tako su sad svi u sns, jadan narod, bez volje i ideje prava i pravde.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk