Dobro veče
Re: Dobro veče
Komentarisao sam ja, a Dragan me je ismejao. 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Obavezno javi sta kazu. Trebalo je ovo u tvoju temu.havijer napisao:Pa u ovom servisu u GM-u su proverili kod svojih dobavljača i nije bilo nigde. Ali hajde videću sutra da okrenem par prodavnica, pustio sam mejl Triu.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Bas je dobar fazon, meni se svidja iz drugog razloga, a to je sto npr ja, a verujem i mnogi drugi, perifernim vidom na osnovu polozaja kazaljke gledam koliko brzo idem.
Primera radi u bravu redovno uhvatim sebe kako vozim 80 jer ne razmisljam a kazaljka stoji na "okej" mestu

@havijer: umeju da oderu kad tako nema niko, Kilen su ti oko 5k-6.5k din komad (zavisi od broja sasije)
Primera radi u bravu redovno uhvatim sebe kako vozim 80 jer ne razmisljam a kazaljka stoji na "okej" mestu

@havijer: umeju da oderu kad tako nema niko, Kilen su ti oko 5k-6.5k din komad (zavisi od broja sasije)
Nemam istuOgi napisao:Obavezno javi sta kazu. Trebalo je ovo u tvoju temu.havijer napisao:Pa u ovom servisu u GM-u su proverili kod svojih dobavljača i nije bilo nigde. Ali hajde videću sutra da okrenem par prodavnica, pustio sam mejl Triu.

dragan napisao:Komentarisao je, ali ne ovde
Dobro jutro
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bruka.
Otvori.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U PO vetar dere koliko duva, ledeno je.Delija napisao:Ako i kod tebe duva vetar kao i ovde, trebace ti ta rakijica

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Je li postoji integralka bez prosirenja na blatobranima, a ima one "resetke" na haubi?

Ovako?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sinisa G.
Ne te Yugo resetke, ovaj ima napred na haubi.
HF 16V ima te rešetke, ali i proširene blatobrane.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nema
GT i.e. ima otvore na haubi, nema proširene blatobrane, niti 4x4. 

- Sinisa G.
Da, takva resetka, samo podjeljena na tri dijela. Trcim tu svaki dan sa klincem pa mi yapala ya oko.Geza napisao:HF 16V ima te rešetke, ali i proširene blatobrane.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Izvuče ga Geza...fina verzija od 108ks...vozio sam karburatorsku verziju od 105ks. E, sad kad se kaže "integralka" to bi trebalo (bar ja tako mislim) da se kapira da je 4x4 i da ima ima okrugle farove.
- Sinisa G.
Jasno mi je sta je integrale, samo nisam bio siguran da li postoji i bez prosirenih blatobrana a sa haubom(koje neazalost nema na slici) sa grbom i resetkom.starac vujadin napisao:. E, sad kad se kaže "integralka" to bi trebalo (bar ja tako mislim) da se kapira da je 4x4 i da ima ima okrugle farove.