nixa napisao:Juce je drug na moju preporuku sa bmw e46, bio kod Dzonija. Danas sam ga pitao da li je zadovoljan kako je uradjen auto, odgovor je bio: "VRHUNSKI! :-D"
Ma ništa ja to ne verujem dok se sam ne uverim.
Idem sutra pa ćete biti obavešteni o ishodu.
E vala neću.
Ma nemam šta specijalno da slikam. Spolja je redovno prljav i tu nema neke mudrolije, a unutra ima po neka bljuzga od deteta, ali opet ništa specijalno tako da je i pitanje koliko bi se videlo na slikama. Probaću da uhvatim po nešto, ali će Trojketove fotke biti reprezentativnije ako ih ikad okači.
daj bre trojke nemoj zezat kako bre ovako strokav auto. kada si me vozio ono jutro uopste nije ovako izgledao. reci mi molim te, ciji si auto slikao strokav, a posle slikao tvoj, kao posle dubinskog
Nema laži, nema prevare. Jeste bio prljav, samo se nije baš primećivalo. I ja sam se malo iznenadio kad sam video na slikama. Slikano je sa blicem pa je još izraženije. Golim okom se toliko ne primećuje.
Posle malo više od tri godine i 34kkm punto je opran i iznutra je bukvalno kao nov. Nije bilo nekih teških fleka, ali je bilo tu i tamo po nešto. Spolja su kamenčići i tuđa vrata ostavila tragove, ali na to ne mogu da utičem.
Od mene preporuka.
Nisam slikao, naročito ne posle Trojketovih slika. Kad i ako odvezem pežoa onda ću slikati jer je pežo gori od honde.
To je sve stvar dogovora sa onim ko ti radi. Ima mušterija koje traže samo sedišta da se odrade. Inače se radi sve: sedišta, tepih, nebo, tapacirunzi itd.
Ajde malo čitajte pažljivije. Auto je sređivan u subotu, a slikan jutros. U međuvremenu je padala kiša, letnje patosnice sam usvinjio, pa je zahvatilo malo i tepih. Ništa strašno. Sad sam stavio zimske patosnice, mada nema tih patosnica koje mogu 100% zaštiti tepih od blata.
koliko je bezbedno raditi dubinsko ciscenje neba. posto sam od dosta ljudi cuo da moze da bude komplikacija u vidu odvajanja neba od lima... toga se i plasim pravo da vam kazem