Treba prepoznati kad da se upustas u nesto, a kad da pustis drugog da napravi bolje. Otkad sam video fotke tvog vocnjaka, ne pada mi na pamet da krenem da uzgajam svoje jabuke na terasi kad si ti evidentno bolji

Da ali, svojim parama.
To je i u Americi tako. Kada se bolje razmisli resenje uopste nije lose, jer ovaj prvi na semaforu ne mora da se saginje da bi video semafor iz nekog ugla. Samo se treba navici. Takva resenja inace sve vise vidjam i po Srbiji.ljubitelj napisao: Dalje, Bec je jedini grad gde sam vozio gde su semafori iza raskrsnice, dakle prvo naidjes na raskrsnicu a onda 50 ili 100metara iza su okaceni visoko semafori.
U FR imas jedan mali semafor za prvog u koloni...dragvorl napisao:To je i u Americi tako. Kada se bolje razmisli resenje uopste nije lose, jer ovaj prvi na semaforu ne mora da se saginje da bi video semafor iz nekog ugla.
Laki021 napisao:Mene licno je odusevio prevoz u Madridu, ubedljivo najbolji metro koji sam koristio, sve je sjajno povezano a sa ulice se do metroa stize jako brzo.
Ostatak teksta ovde.Vienna has the best living standard in the world, according to the Mercer 2011 Quality of Living Survey. Zurich and Auckland follow in second and third position, respectively, and Munich is in fourth with Düsseldorf and Vancouver sharing fifth place. Frankfurt is in seventh, followed by Geneva in eighth, while Copenhagen and Bern share ninth place.
U NY ista prica. U principu nemas potrebu za autom i to je grad u Americi sa najmanjim brojem automobila po stanovniku.Floyd napisao:u Parizu ce cak u spicevima biti presrecan jer se kreces metroom umesto da stojis u kilometarskim kolonama u autu.