To je cinjenica ali mozes da ga tumacis i kao kompliment...zavisi iz kog ugla gledasftj napisao:Jel to kompliment za vw ili šta?

To je cinjenica ali mozes da ga tumacis i kao kompliment...zavisi iz kog ugla gledasftj napisao:Jel to kompliment za vw ili šta?
Osim sto ja ne vidim koje nedostatke za sada ima Golf?Floyd napisao: Jedino kod VW-a su neki nedostaci, nesto sto ustvari nije ni potrebno.
Pa lepo uzmeš novog Leona sa istim motorom i u par hiljada evra ostane u džepu.mix024 napisao: Oprema diže cenu u nebesa, ali neko kome takav auto odgovara moža da ga fino napakuje opremom i onda je spreman da to i plati.
Meni npr. za mene, ženu i jedno dete jednostavno ne treba veći auto. Sa finom opremom, felnama i jakim benzin/dizel motorom - pravi izbor.
Uvek bih pre odabrao auto niže klase, dobro napakovan opremom i naravno nov, nego neki veće klase po svaku cenu.
Pa recimo 5-brzinski menjac uz 1.6 TDI...Xepoj87 napisao:Osim sto ja ne vidim koje nedostatke za sada ima Golf?
Prosecan...150KS je maksimum moguci a koliko ostvaruje tokom voznih rezima pa kako je uparen menjac...mnogo toga moze da stvori pomenuti osecaj.AcaKayak napisao: Taj motor nema sanse da je spor, moze biti samo subjektivan osecaj...
Da nije u pitanju poslednji patent?Laki021 napisao:Uvreda, i to debela iz mog ugla.
Kakvu sam danas glupost otkrio vezanu za neke od njihovih proizvoda i dalje ne mogu da verujem, al ovo nije forum za to pa necu o tome
VW je bar uvek svu svoju snagu prenosio na tockove, tj. deklarisana snaga je uvek bila ta ili veca na Dyno testu kod dizela.ljubitelj napisao:Prosecan...150KS je maksimum moguci a koliko ostvaruje tokom voznih rezima pa kako je uparen menjac...mnogo toga moze da stvori pomenuti osecaj.AcaKayak napisao: Taj motor nema sanse da je spor, moze biti samo subjektivan osecaj...
.
Heinz napisao:Da nije u pitanju poslednji patent?Laki021 napisao:Uvreda, i to debela iz mog ugla.
Kakvu sam danas glupost otkrio vezanu za neke od njihovih proizvoda i dalje ne mogu da verujem, al ovo nije forum za to pa necu o tome
Ni slučajno, poješće te! HahahahaLaki021 napisao:Uvreda, i to debela iz mog ugla.