"Pežo Nikola", Batajnica, Dalmatinske Zagore 31j, tel. 011/8483-681
Čovek u servisu je visok i krupan, svratio sam u Subotu kada sam kupovao kola da ih proveri jer mi je to bio najbliži servis. Ae što ga laptop zeza tj. ne zna da pokrene dijagnostiku i mora telefonom nekog da zove ili što mu je momak od koga sam kupovao auto govorio gde i šta da radi sa dijagnostikom i gde da ulazi, ali ne zna gde je konektor za dijagnostiku na kolima i to mu pokazuje prodavac. Na dijagnostici sve super iako ne utvrđuje da ne rade sijalice na gebeku iznad tablice. Nije video da su prednji diskovi i pločice skroz izlizani. Nije ni skino poklopac motora. Ja ga pitam za veliki servis da li je po njemu rađen i moram li odmah da uradim i veliki i mali ili da radim samo mali, on pita prodavca kad je rađen veliki servis na vozilu koje je tek uvezeno iz inostranstva?! Jao, imao je još gluposti, prodavac kola ide i objašnjava mu šta i kako. Iznerviram već vidno jer nema pojma hoću da idem, samo da platim i izađem, cena 2200din za njegovo učenje i obuku mu platim, ali samo da izađem, čovek mi digao pritisak kao da prvi put vidi kola na dizalici.