Formula 1 - Sezona 2013
Re: Formula 1 - Sezona 2013
Ma sve jedno, ona dvojica što vode prenos na F1 na SK, ne da lupaju, nego vređaju dostojanstvo gledaoca. Pa prebacim na RTL, ako ništa, slika je kao kristal.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Ja sam prethodnu sezonu pratio preko linkova koje stavljaju na livetv.ru
Kad neki link postane neaktivan brzo izbace novi, treba sačekati 30 sekundi odbrojavanja...
Kad neki link postane neaktivan brzo izbace novi, treba sačekati 30 sekundi odbrojavanja...
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Što highlighte. Ja znam mesto odakle mogu da se skinu cele trke, par sati posle završetka iste.methane.master napisao:Nemam Sport Klub. Moraću opet da skidam BBC-jeve highlite.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa highlite traje oko 1h, cela trka 2h. Taman izbace smaračke delove. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne morate nista ni da skidate od videa, samo skinete expat shield i sa njim dobijete UK ip adresu i gledate sve na iplayeru na bbc sajtu, svi snimci stoje na serveru 7 dana. Kada trka ide uzivo moze uzivo da se gleda stream sa BBC sajta.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
vrlo korisna informacija, hvala dragvorl 
sutra su kvalifikacije u 7, jedva cekam, bas sam se nalozio ove sezone jer Mercedes ima konacno dobrog vozaca u liku L. Hamiltona a i bolid bi trebao biti nesto bolji nego prosle godine...

sutra su kvalifikacije u 7, jedva cekam, bas sam se nalozio ove sezone jer Mercedes ima konacno dobrog vozaca u liku L. Hamiltona a i bolid bi trebao biti nesto bolji nego prosle godine...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
nastavak kvalifikacija veceras od 01:00... ja sam zadovoljan kako je izgledao Mercedes po kisi, steta sto se nisu odrzale kvalifikacije do kraja, kontam da je bilo malo rizicno ali zar to i nije draz f1...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kimi Raikonen! Kakav vozac.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Svaka cast Kimiju za extra voznju
Iskreno se nadam da ce drugi vozac tima napokon poceti da pristojno vozi

Sta bih drugo rekao nego da sam prezadovoljan prvom trkom.Piros napisao:Jedva cekam pocetak sezone iako nisam neki optimista po pitanju spremnosti Ferrarija za koji navijam sve ove godine. Alonsa smatram vrhunskim vozacem, ali je to premalo za uspeh.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kimi BOG!!!
Mora da je bio trezan...

Mora da je bio trezan...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Počeo je da nadoknađuje alkohol čim je došao do podiuma. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
Dobra trka, vrijedilo je ustati u 7 i ispratiti trku... Kimi me pozitivno iznenadio ali se bojim da ce Ferrari doci do titule jer njih bi obicno taj pocetak sezone sprijecio u pohodu na istu. Mercedes izgleda nesto bolje nego prosle sezone ali jos treba raditi na ovom bolidu da bi Mercedes bio konkurent za titulu.
Ako se po jutru dan poznaje, ocekujem dobru sezonu Ferrarija i borbu za titulu sa Red Bullom a Lotus bi mogao da uzme jos neku pobjedu do kraja (po meni su trenutno 3. ekipa)... McLaren je za sada razocarao, mada ima jos mnogo do kraja...
Ako se po jutru dan poznaje, ocekujem dobru sezonu Ferrarija i borbu za titulu sa Red Bullom a Lotus bi mogao da uzme jos neku pobjedu do kraja (po meni su trenutno 3. ekipa)... McLaren je za sada razocarao, mada ima jos mnogo do kraja...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
trojanac napisao:Bravo za Lotus,za Kimija!
Eh ta snaga i brutalni moment TDI motora u Lotusu.

Širim haos!