Vredi li kupiti M5, 911, GT-R i slično?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: BMW 535d

Post od Dusan »

Slazem se Floyde, ali nemoj mi reci da mozes da ne bi vozio m5, pa makar i po propisima. Ja bih ga vozio i sa bolokadom na 120kmh. :rofl:

Da, razumem ja tu pricu oko propisa potpuno, ali ne radi se tu samo o 250+ na autoputu, radi se o tim nekim sitnicama od 60-120, o upravljanju, zvuku, pa na kraju krajeva i o izgledu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Pa sad, kad bi bio u takvoj situaciji radije bih odabrao 530d M paket za svaki dan i 911 GT3 u garazi koji bih vikendom glancao i vozikao :)
Tako da sam vise pristalica ovog o cemu Aca prica (2 auta) umesto "all in one" varijante...ali to sam samo ja.
Da se razumemo super su M5, RS6, E AMG i sl. ali jednostavno to je nesto sto me ne privlaci...o sportskim djipovima da ne pricam.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ama ljudi M5 se jako lako vozi kao obican svakodnevni auto, to i jeste njegova ogromna prednost u odnosu na mnoga druga vozila, ne njegove sportske performanse, tu ima mnogo boljih kola. On podivlja tek kad ga prebacis iz comfort podesavanja...

Sa druge strane GTR, Carrera i sl, to vec nisu auti za svakodnevnu voznju.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@Floyd

Pretendujes za glavnog moderatora foruma ana.rs.
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Ako budem uzimao neki ozbiljan auto,to ce biti ili M ili CLS 63 AMG ili Panamera Turbo (S),to su svakodnevna kola,sa lepim performansama... A,i nisu svakodnevna pojava,ne volim da imam nesto sto pored mene ima jos 100 ljudi... MAda moj san su 599 GTO i Aston Martin DBS...

Ali,naravno pre nego sto bih kupovao nesto od ovog,prvo bih dobro razmislio,tj. uverio se u to da cu moci da ga odrzavam kako dolikuje,a pritom da ostali segmenti mog zivota ne ispastaju zbog kola...Jer bi to bilo glupo...
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

ftj napisao:@Floyd

Pretendujes za glavnog moderatora foruma ana.rs.
Zbog cega?
Sto bih radije uzeo GT3 nego M5?
Nesmem nista da napisem a da me neki wannabe Schumacher ne vredja.
Za neke sam bio penzos a za tebe gay :ccc:
Pitam se samo sta moderatori rade?

@Laki

Voziti M5 kao i comfort modu kao svakodnevni auto je samo po sebi glupost, osim ako nisi u fazonu da svima stavis do znanja da si bogat. To sam ti rekao i uzivo i pri tome i dalje stojim. Moze i Hilti da se koristi kao hobi alat ali je bespoentno.
A taj M5 nikada nece biti pravi sportista jer je pre svega porodicna limuzina.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Mislio sam na sledeću izjavu
Floyd napisao:
M, RS i AMG nisu napravljeni za ljubitelje vec za pozere kojima lova ne znaci nista jer je imaju previse.
I taman posla da sam rekao da si gej, to je samo uobičajeno zezanje kad se pročita nešto što više priliči da se pročita negde drugo. A kad ti okarakterišeš nekog ko ima m-a da je pozer onda budi spreman na prozivku.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Off topic
Floyde, pa ti ispade zrtva na kraju... :)

Inace, GTR RS je 150k, i M550d, je 90k, zajedno 240k.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

@ftj

Ok, onda sam ja pogresno protumacio.
Nisam znao cemu se radi pa sam ukucao u google i video da je pitanju zenski forum a onda sam krivo shvatio tvoju preporuku da tamo budem modertator (glavni).
Sto se mene tice, ja sam rekao sta sam imao na tu temu i vise nemam sta da dodam.
Dusan napisao:Inace, GTR RS je 150k, i M550d, je 90k, zajedno 240k.
Gde sam ja pomenuo M550d?
A lepo sam rekao sta bih uzeo kad ne bi razmisljao o lovi...jer je to bilo pitanje.
M5 koji bih vozio kao "normalan auto" ne bih iako sam fanboy, kako vas nekoliko tvrdi ;)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Moja greska, mislio sam da si napisao M550d, a ne 530, sve jedno opet je ta cifra skoro 200k. A ako novac nije problem, onda mozes da imas vozaca da te vozi u S klasi, ako ti je cimanje da vozis po gradskim guzvama. Ali to nije poenta price. Ja potpuno podrzavam i rado bi posedovao visenamenski auto kao M5.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Jos da ti poverujem da bi ga uzeo pre RS6 karavana :mrgreen:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Mislio sam na tu klasu generalno. A i inace M5 nije toliko upadljiv ''normalnim ljudim'' za njih je to samo jos jedan veliki BMW, RS6 je jos manje upadljiviji jer je karavan. Tako da to nisu klasicni pozerski automobili.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

911 991 Carrera S kao daily car :opustanje:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Dusan napisao:Mislio sam na tu klasu generalno. A i inace M5 nije toliko upadljiv ''normalnim ljudim'' za njih je to samo jos jedan veliki BMW, RS6 je jos manje upadljiviji jer je karavan. Tako da to nisu klasicni pozerski automobili.
Svako ima pravo na svoje misljenje ali me nervira to sto cim napises nesto "protiv" civilnog auta od 600ks odmah si sisica a ako napises da bi ga vozio po gradu onda si kao baja i ljubitelj.
Izjava da samo pravi ljubitelj kupi M5 ili AMG i vozi ga kao gradski auto je isto kao kad bi rekao da je kupanje u Cristalu karakteristicno za vrhunske ljubitelje i poznavaoce vina...nije nego ;)

Ke*a mi se kad vidim bogate matorce kako gnjave M-ove i AMG-ove 80 po regionalnim putevima...a takve scene nisu retke ovde.
Ok, pokazao mi je da je pun love i nista vise od toga ;)
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Da,ali mi nismo Svajcarska ili ti vec sta,a ni ja nisam "bogati matorac" tako da taj auto u mojim rukama sigurno ne bi bio pogresno koriscen ;)
Odgovori