Da, razumem ja tu pricu oko propisa potpuno, ali ne radi se tu samo o 250+ na autoputu, radi se o tim nekim sitnicama od 60-120, o upravljanju, zvuku, pa na kraju krajeva i o izgledu.
Zbog cega?ftj napisao:@Floyd
Pretendujes za glavnog moderatora foruma ana.rs.
I taman posla da sam rekao da si gej, to je samo uobičajeno zezanje kad se pročita nešto što više priliči da se pročita negde drugo. A kad ti okarakterišeš nekog ko ima m-a da je pozer onda budi spreman na prozivku.Floyd napisao:
M, RS i AMG nisu napravljeni za ljubitelje vec za pozere kojima lova ne znaci nista jer je imaju previse.
Gde sam ja pomenuo M550d?Dusan napisao:Inace, GTR RS je 150k, i M550d, je 90k, zajedno 240k.
Svako ima pravo na svoje misljenje ali me nervira to sto cim napises nesto "protiv" civilnog auta od 600ks odmah si sisica a ako napises da bi ga vozio po gradu onda si kao baja i ljubitelj.Dusan napisao:Mislio sam na tu klasu generalno. A i inace M5 nije toliko upadljiv ''normalnim ljudim'' za njih je to samo jos jedan veliki BMW, RS6 je jos manje upadljiviji jer je karavan. Tako da to nisu klasicni pozerski automobili.