Nameštaj - uređenje životnog prostora
Re: Nameštaj - uređenje životnog prostora
Sve je to isto. Za decu nemoj kupovati predebele i pretvrde jer oni nemaju masu da sabiju pretvrdi dušek. Uzmi neki srednji.
Simpo ili Schalarafia je isti andrak, al ćeš se kod Simpa načekati jer nije standardna dimenzija. Imam i Simpo i Schalarafia-u i nema značajne razlike.
Moj izbor bi bio npr Andrijašević De lux http://www.andrijasevic.co.rs/strana/De-Lux Za decu ne bih išao na tvrđe od toga. Cena 17200 din komad. Mada bi verovatno i Lux bio dovoljan, a jeftiniji je značajno.
Simpo ili Schalarafia je isti andrak, al ćeš se kod Simpa načekati jer nije standardna dimenzija. Imam i Simpo i Schalarafia-u i nema značajne razlike.
Moj izbor bi bio npr Andrijašević De lux http://www.andrijasevic.co.rs/strana/De-Lux Za decu ne bih išao na tvrđe od toga. Cena 17200 din komad. Mada bi verovatno i Lux bio dovoljan, a jeftiniji je značajno.
Nemam razlog da ti ne verujem, nego napiši da si sa lošeg dušeka prešao na dobar.BAJKER napisao:Stvar je vise individualna, od kada sam sa zicanim jezgrom presao na punjive duseke ja sam se preporodio t.j. kicmanidza napisao:Ovo je totalna dezinformacija.BAJKER napisao: treba da se gleda prevashodno da se izbegne dusek sa zicanim jezgrom.
Tapatalk 4

Kako dišu dušeci od pametne pene? Rekao bih da je to moguć problem, bar ove ultraskupe što sam gledao po Kiki? Imaju kao neke ventilacije, ali to je baš slabo u odnosu na žičani?
Tapatalk 4
Schlarafia diplomat vodi. Ne znam da li da budem "bezobrazan" pa da tražim popust ako uzmem 2 kom 
Drugi problem: ovo su glupave lajsne za parket koje imam i koje mi baš u toj varijanti boje trebaju za drugi stan:

nije čak ni puno drvo već neka fina iverica, samo je spoljna strana u boji. Ne bi smelo da bude skupo ali nikad se ne zna. Može i hrastova pa u beloj boji uz viner koji može da bude beli ili srebrni. Ne smeju da budu u boji drveta, to mi se nikako ne dopada.
Imate li ideju gde to da tražim?

Drugi problem: ovo su glupave lajsne za parket koje imam i koje mi baš u toj varijanti boje trebaju za drugi stan:

nije čak ni puno drvo već neka fina iverica, samo je spoljna strana u boji. Ne bi smelo da bude skupo ali nikad se ne zna. Može i hrastova pa u beloj boji uz viner koji može da bude beli ili srebrni. Ne smeju da budu u boji drveta, to mi se nikako ne dopada.
Imate li ideju gde to da tražim?
Imaš namenske radnje što prodaju parkete i laminat, tamo bih prvo čekirao. Ima svet podova (tako nešto) u J Gagarina, a ja sam laminat uzeo kod 9 gimnazije, početak Goce Delčeva (možda pripada i pariske komune, nisam siguran).
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Znam da vecina vas zivi u stanu (u kome po meni zimi ne mozes izdrzati od toplote
) ali cisto da pitam ako mozete da mi preporucite neku elektricnu grejalicu za moju sobu
Velicina sobe je ~ izmedju 10 i 15 kvadrata, ne mogu tacno da ocenim.
Ovih zima sam se grejao na ovako nesto http://www.coolshop.rs/vox-grejalica-cefh-04 ali nisam bio zadovoljan jer joj treba vecnost (10 sati) da zagreje sobu i da odrzava tu temperaturu. Onda sam izbunario u podrumu neku matoru grejalicu koja radi po principu kao ova http://www.coolshop.rs/bauer-grejalica-fh511 i ona je ibla brutalna, za sat vremena ugreje kao luda, ali posto je bila otprilike godista mog tate pokidala se i nemam interesa da je popravljam (ako je uopste moguce).
Znaci cisto pitam ako imate negde u kancelarijama, kupatilima i sl. neku grejalicu kojom ste zadovoljni da mi je preporucite, ili ko se vise razume u struju i toplotu da mi preporuci koje mi jacine treba grejalica itd...

Velicina sobe je ~ izmedju 10 i 15 kvadrata, ne mogu tacno da ocenim.
Ovih zima sam se grejao na ovako nesto http://www.coolshop.rs/vox-grejalica-cefh-04 ali nisam bio zadovoljan jer joj treba vecnost (10 sati) da zagreje sobu i da odrzava tu temperaturu. Onda sam izbunario u podrumu neku matoru grejalicu koja radi po principu kao ova http://www.coolshop.rs/bauer-grejalica-fh511 i ona je ibla brutalna, za sat vremena ugreje kao luda, ali posto je bila otprilike godista mog tate pokidala se i nemam interesa da je popravljam (ako je uopste moguce).
Znaci cisto pitam ako imate negde u kancelarijama, kupatilima i sl. neku grejalicu kojom ste zadovoljni da mi je preporucite, ili ko se vise razume u struju i toplotu da mi preporuci koje mi jacine treba grejalica itd...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uzmes onaj uljani radijatorcic i zavrsio si posao 

Brzine idu u H-a !!!

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Kupis polovnu TA pec za 50 e i Bog da te vidi.
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4
Послато са Nexus 4 користећи Тапаталк 4
Uzmes inverter klimu umesto TA 
TT

TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nađi imverter klimu za 50€ pa da uzmem i ja.
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nadjes sobu sa grejanjem i resis problem
Brzine idu u H-a !!!

- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Nađeš devojku i ne treba ti grejanje. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma da, za doručak žitarice, ručak pasulj, večera kupus i rešiš i grejanje i vožnju. 
Najrealnije uljni radijator ili ta peć, pri čemu je ovo drugo jeftinije u eksploataciji. Naravno proveri kako dihtuju prozori. Bez toga sve uzalud.
Sent using Tapatalk

Najrealnije uljni radijator ili ta peć, pri čemu je ovo drugo jeftinije u eksploataciji. Naravno proveri kako dihtuju prozori. Bez toga sve uzalud.
Sent using Tapatalk
Širim haos!