Mazda 3 2014
Re: Mazda 3 2014
Slobo, sto se tice prodaje, mislim da bi trebalo biti dileme koji prodati. Mislm da nema boljeg trenutka za prodaju SX4 (necu reci da je precenjen, da budem lincovan
). Tvoj Pug je definitivno jedna od najboljih 206-ica kod nas i mislim da tesko sa oglasa mozes da je prodas za onoliko koliko ona zaista vredi.

Имам једно потпитање...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kizashi se nudi samo sa benzinskim 2.4 motorom i ne sviđa mi se generalno, a što se Grand Vitare tiče, ako bih i išao na SUV, to bi bila Mazda CX-5 ili još neki od par modela pre nego Vitara. Plus, model je iz 2005. godine...nikaragva napisao:Kizashi?
Grand Vitara?
Ne znam kolko je mazda 3 al nešto ne verujem da će u startu biti povoljna.
S druge strane...
Audi A3 Sportback 1.2 TFSI Attraction
Cena EUR 17,999
S druge strane...
Audi A3 Sportback 1.2 TFSI Attraction
Cena EUR 17,999
Da li vitara uopste spada u suvove kao sto je mx5? Ili u terence koji lepo izgledaju?
Da, tek sad sam video da kizashi ima samo 2.4. Jel to samo kod nas tako? U Japanu nisu skupe registracije?
Da, tek sad sam video da kizashi ima samo 2.4. Jel to samo kod nas tako? U Japanu nisu skupe registracije?

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koliko znam, postoji samo u 2.4 i 3.5 V6 verzijama. Jači ide i sa AWD. Grand Vitara je kompaktni SUV, kao i CX-5 (ne MX-5 kako si napisao)
Sada, koliko je ko od njih "pravi" terenac, druga je priča, mada tu Vitara važi za bolje u svojoj klasi.

Slobo, potpuno ignorisi postove koji ti savetuju Skodu umesto Mazde, i budi potpuno siguran i nepokolebljiv u svoj izbor...
Prekljuce sam isao sa kumom da gledamo kola za njega, pa smo izmedju ostalog gledali i Mazdu 6 i Skodu Oktaviju. Paaa, ko dupe i glava, skoda je toliko socijalana unutra da je to strasno, citajuci hvalospeve svojevremeno na ovom forumu o novoj Oktaviji i ja sam vec usvojio kako je Skoda postala skoro pa premium... Ali u realnosti, Oktavija je socijala...
Sa druge strane, Mazda po izgledu ali i dodiru enterijera zaista vuce na premium, klasu iznad Honde, i dve klase iznad Skode.
Na kraju je kum koje je inace kako i sam kaze skrtica, prelomio i rekao da uzima mazdu, i da skodu nece vise ni da pogleda iako kosta osetno manje.
Koliko vidim sa slika sto si stavljao, nova Mazda 3 je skroz na isti fazon kao 6-ica tako da nema greske. Kakvi su kvalitet i pouzdanost jedne i druge marke uopste necu da ulazim u raspravu, ono sto znam je kad sednes u Mazdu ti je lepo i drago, kad sednes u Skodu odma ti je jasno da je to prinudno resenje...
Prekljuce sam isao sa kumom da gledamo kola za njega, pa smo izmedju ostalog gledali i Mazdu 6 i Skodu Oktaviju. Paaa, ko dupe i glava, skoda je toliko socijalana unutra da je to strasno, citajuci hvalospeve svojevremeno na ovom forumu o novoj Oktaviji i ja sam vec usvojio kako je Skoda postala skoro pa premium... Ali u realnosti, Oktavija je socijala...
Sa druge strane, Mazda po izgledu ali i dodiru enterijera zaista vuce na premium, klasu iznad Honde, i dve klase iznad Skode.
Na kraju je kum koje je inace kako i sam kaze skrtica, prelomio i rekao da uzima mazdu, i da skodu nece vise ni da pogleda iako kosta osetno manje.
Koliko vidim sa slika sto si stavljao, nova Mazda 3 je skroz na isti fazon kao 6-ica tako da nema greske. Kakvi su kvalitet i pouzdanost jedne i druge marke uopste necu da ulazim u raspravu, ono sto znam je kad sednes u Mazdu ti je lepo i drago, kad sednes u Skodu odma ti je jasno da je to prinudno resenje...
Normalno da je škoda socijala kad je u rodbinskim odnosima sa arhineprijateljem audijem. Tako da i moj savet je budi nepokolebljiv i ne uzimaj savete ostrašćenih benveista zdravo za gotovo 

Re: AW: Mazda 3 2014
A Skoda mu dodje nesto kao Audi?
@Sloba
Nisam znao da je izasao sedan
Na ovim slikama izgleda prelepo
Gesendet von meinem GT-I9505
@Sloba
Nisam znao da je izasao sedan

Na ovim slikama izgleda prelepo

A opste je poznato i da je Mazda istureno odelenje BMW-a, te mi se zato svidja 

@Floyd
Dođe mu sestra. Al za vas je to ista rasa
Dođe mu sestra. Al za vas je to ista rasa

Re: AW: Mazda 3 2014
A kad "mi" kazemo da je Audi lepse upakovana Skoda, onda se ljutite 
Salu na stranu, nemam nista protiv Skode ali rece covek da mu se ne svidja Oktavija.
Ne svidja se ni meni ova nova ali verujem da je racionalna kupovina...odnos cena-kvalitet.

Salu na stranu, nemam nista protiv Skode ali rece covek da mu se ne svidja Oktavija.
Ne svidja se ni meni ova nova ali verujem da je racionalna kupovina...odnos cena-kvalitet.
Lep i interesantan auto... sve dok ne vidis njegove smehotresne tehnicke karakteristikenikaragva napisao:Kizashi?

ftj napisao:Normalno da je škoda socijala kad je u rodbinskim odnosima sa arhineprijateljem audijem. Tako da i moj savet je budi nepokolebljiv i ne uzimaj savete ostrašćenih benveista zdravo za gotovo
Ja se zaista izvinjavam, ne znam sta mi bi, da se ispravim.
Slobo, mani sve ovo, treba da uzmes BMW 1... to ce ti biti najbolje, i dugorocno najisplativije resenje...
Poslednja izmena od Laki021 u 02 Sep 2013, 13:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne znam šta se poredi ovde uopšte kad nisu isti segment.
Od 21-33k eura Mazda, Škoda do 21k.
Mazda 3 od 15k do 23k.
Drugar ima Mazdu 6 2004. godište i nije to loš auto, ali mu auspuh crkao na 60k km, ulazi mu voda u štopaljke. Kod mene auspuh originalni na 250k km i ne ulazi voda u štopaljke
Od 21-33k eura Mazda, Škoda do 21k.
Mazda 3 od 15k do 23k.
Drugar ima Mazdu 6 2004. godište i nije to loš auto, ali mu auspuh crkao na 60k km, ulazi mu voda u štopaljke. Kod mene auspuh originalni na 250k km i ne ulazi voda u štopaljke

A Kia Cee'd karavan? Ako se ide na više prostora.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jeste, ta Mazda je imala problema i sa limarijom. Kao i W210 Mercedes, sto ne znaci da w211 nije vrhunski auto izlecen od svih tih bolesti.
Sloba je rekao bih vec 100% odlucio sta hoce, tako da treba samo da pozdravite izbor
Sloba je rekao bih vec 100% odlucio sta hoce, tako da treba samo da pozdravite izbor