Frankfurt am Main
Re: Frankfurt am Main
Bratislavu treba obavezno da vidis ako nisi bio.
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pola sata od Beca
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Jesi li kolima ?
Koliko ima od tog nekog skretanja sa autoputa prema Becu do Bratislave ?
Koliko ima od tog nekog skretanja sa autoputa prema Becu do Bratislave ?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Manja mesta po DE su autenticna i prelepa. Veliki gradovi su stradali u 2 sv ratu.
-
- Banned
Vidim da su na putu I Linz, Wels I Amstetten. Amstetten je najjeftiniji, sve ostalo, ukljucujuci Passau je oko 100e za noc za nas cetvoro.
Veliki je problem da juris sobu za 4 osobe, jel uglavnom ide 2x2 i onda je bas skupo. Evo bas gledam ja sam najjeftinije spavao u Passa-u za 35Eur ali za jednu osobu - taj isti hotel je sada 125 Eur za 4 osobe, skupo. A da posaljes tvoje avionom a ti da ides sam i sa prtljagom autom
Ja to uvek praktikujem...

-
- Banned
Kapiram da ih moja zelja da svugde idem kolima smara ali to sto predlazes bi onda bilo jos skuplje u ukupnom iznosu ako bi uopste tako nesto moglo da se organizuje... svakako imamo smestaj u Frankfurtu odnosno neko mesto pored, predgradje ili tako nesto, pa u tom smislu mozda I ne bi bilo tako strasno da potrosimo pare I na spavanje usput sto je zbog zene I dece obavezno.
Pa ne mora da bude skuplje. Po Nemackoj i na putu do Franfurkta imas dosta aerodroma koji imaju niskobudzetske kompanije. Neka jeftinija karta npr. za Amsterdam pocinje od 25 Eur u jednom smeru po osobi (naravno bez prtljaga koji nosis ti)... A da ne kazem da mozes da budes kreativan pa ih izbacis u Budimpesti da lete do Franfurkta ili okoline i sl. Koje sam ja sve kombinacije pravio... Uz put i upoznas Evropu i aerodrome
i uzivas u voznji bez smetnje 

Objasni im da kolima putujes a avionom te transportujuOgi napisao:Kapiram da ih moja zelja da svugde idem kolima smara ali to sto predlazes bi onda bilo jos skuplje u ukupnom iznosu ako bi uopste tako nesto moglo da se organizuje... svakako imamo smestaj u Frankfurtu odnosno neko mesto pored, predgradje ili tako nesto, pa u tom smislu mozda I ne bi bilo tako strasno da potrosimo pare I na spavanje usput sto je zbog zene I dece obavezno.

-
- Banned
Haha, ali bukvalno. 

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
@Ogi
Znam da se u Beču mogu rezervisati apartmani vec od nekih 50-60 € jedino ako bas mora hotelski smestaj.A ako ces u Bratislavu onda najbolje skrenuti jos pre At granice,u svakom slucaju ces morati da kupis Slovacku vinjetu
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Znam da se u Beču mogu rezervisati apartmani vec od nekih 50-60 € jedino ako bas mora hotelski smestaj.A ako ces u Bratislavu onda najbolje skrenuti jos pre At granice,u svakom slucaju ces morati da kupis Slovacku vinjetu
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
Jel slovacka vinjeta elektronska ili se lepi?