Ja sam se u nju zaljubio posle test voznje, imala je dobru opremu i onaj 1.4 od 170 ks odlicno vuce. Volan jeste ruzan, ruzniji nego u mojoj astri, rucica menjaca isto. S navigacijom su ga uprskali bas.
realno i dalje prekrasan auto, jedino unutrasnjost pati za unapredenjem. taj volan otpocetka je bio dizajerski fail. ekran navigacije je premali, steta sta su maknuli gumbe ispod njega
Danas sam se na ulici okrenuo za jednom belom. To samo govori koliko su uboli sa dizajnom, kada se covek i nakon 6-7 (je l' toliko u proizvodji?) godina okrene za njom kao jako lepom pojavom...
Tuga, mozda bolje da prestanu pa da izbace novi model kada budu mogli, jer realno te alfe su sada mediokritet u klasi, mozda i nesto ispod proseka realnije. Nemaju nista sto ih izdvaja osim brenda, a ovim kvare sliku brenda, jer na auto sceni niti da ih testiraju uporedo sa novim modelima konkurencije koji ce ih oprati i pozicionirati alfu nize, ako ih zaborave jer ih smatraju prevazidjenim opet nije dobro za imidz brenda.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji