Secate se posta od pre neki dan?
pedja napisao:Stiglo, pa da vidimo...
Ja uzeh kobasice i burgere (so, biber, luk, vorčester).
Nema minimuma po proizvodu, vec samo da bude najmanje 3kg ukupno, za dostavu.
Uzeli smo 250g slajs pršute, 500g pančete, kobaje što na gram, što na komad, burger meso oblikuju ili šalju u masi (postoje dve opcije začinjavanja), sve može. Naručeno juče popodne, stiglo pre 11h.
Da li je za preporuku, videćemo kad probamo.
Pa, evo i rezutata

Nije najsrecnija fotka, ali je burger meso odlicno. Nisam nista dodatno zacinio, vec sam ubacio u tiganj, u formi u kojoj sam meso i dobio (pljeska od 200g). Inace, probao sam ga i bez priloga, svejedno je dobro, ako se neko zapitao. Da ne spominjam da sam odlicno spremio
Kobasice sam jeo 'ladne, jer sam debelo okasnio taj dan. Kad je vec tako bilo, na hladnim se najbolje primeti sastav, tj. kolicina masti. Nista od gomile stvrdnute masti i sl

Ima naravno masti u masi, ali je vecina meso, da - meso

Skoro kao kada mi je jedan mesar pravio kobaje, pa je ispalo kao suseno meso, u formi kobasice. NIkakvih nepoyeljnih propratnih efekata po stomak nije bilo, niti su tesko pale, niti su se "vracale" iz stomaka, a bilo je vec vece... Koga zanima - nisu zacinjene, tj jesu, ali vrlo malo, u odnosu na kobaje koje se obicno prodaju. Za mene taman.
Kolega je prilicno zadovoljan prsutom, slajs/vakum, a i burgerima, koje je narucio u formi mase, pa je spremao po volji, pre mene.
Dakle, preporuka za mesaru Jokic.