Vasi omiljeni zimski sportovi; skijanje, bord, klizanje...
Re: Vasi omiljeni zimski sportovi; skijanje, bord, klizanje.
Dobro sam se otkinuo, tesko se uopsste krecem, otislo mi je koleno i ledja od doleta. Mislim da je akutno, ali od skijanja nema vise nista neko vreme.
Sent from my ZTE-SKATE
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Evo izveštaja sa Kopa od jutros.
TT
TT
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Bax napisao:Ja otvaram sezonu, picim u Sestriere. Nikad ovako brzinski nije pala odluka, ideeemo...
Bax napisao:Danas sam se razlupao za sve pare, jedino dobro sto imam snimak iz prvog lica. Testirao sam neki Atomic, odusevio se kako reze, i gle cuda uleteo u neki led, leteo sam 20 metara...
Jedva se pomeram, valda cu da se oporavim da skijam jos koji dan.
Baš mi je žao Bax, a tako si se radovao tom skijanju.Bax napisao:Dobro sam se otkinuo, tesko se uopsste krecem, otislo mi je koleno i ledja od doleta. Mislim da je akutno, ali od skijanja nema vise nista neko vreme.
Never Say Never Again
Ma nema veze, bitno je da nisam to koleno razvalio, ocekujem oporavak za koju nedelju, puno pozdrava sa Sestriere.
Uzivam u laganom setkanju, prelepo vreme prolecno...
Sent from my ZTE-SKATE
Uzivam u laganom setkanju, prelepo vreme prolecno...
Sent from my ZTE-SKATE
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Stvarno mi je žao što ti se to desilo. Dobro da nisi ozbiljno povređen. Ako ništa drugo, uživaj u čistom vazduhu.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To je na žalost tamna strana zimskih sportova. Ja sam se složio pre par godina na jednoj od najblažih staza - karaman greben. Kraj dana, ceo dan skijao, stigao me umor i pala koncentracija i kad sam naleteo na ledenu ploču nisam reagovao kako treba. Nikakav dramatičan pad ali sam nešto istegao nešto u kolenu i evo i dalje zna to koleno da se aktivira pri nekom opterećenju. Mada kad razmislim, svaki sport vuče rizik od nekih povreda, samo što na skijaškim brzinama može lako da dođe i do lomova.
Jedan iz grupe je prvi dan polonio kljucnu kost, imao je izletanje sa staze.
Ja sam do sada imao srece i nisam padao, ali ovo je danak lozenju, odusevile me skije, ali su na ledu mnogo gore bile od mojih.
Poceo sam da gasiram sa nepoznatim daskama i prodale su...
Rizican je sport, i polisa je skuplja za skijanje....
Ma samo da nisam izokrenuo koleno, ne otice i to mi daje nadu da ce se zaleciti brzo.
Sent from my ZTE-SKATE
Ja sam do sada imao srece i nisam padao, ali ovo je danak lozenju, odusevile me skije, ali su na ledu mnogo gore bile od mojih.
Poceo sam da gasiram sa nepoznatim daskama i prodale su...
Rizican je sport, i polisa je skuplja za skijanje....
Ma samo da nisam izokrenuo koleno, ne otice i to mi daje nadu da ce se zaleciti brzo.
Sent from my ZTE-SKATE
Bedak... Verovatno da si istegao ligamente. Zelim ti brz oporavak i samo lagano, sledeci put ces vise paziti.
Bax, zelim ti brz oporavak, valjda je koleno samo udareno.Nadam se da te ne boli mnogo, a da si ipak pametno odustao od skijanja da ne bi pretvorio u jos vecu povredu. Ja sam kreten koji je sa dvadeset godina drugi dan sredio preponu i skijao dalje do kraja smene( uz pomoc svih mogucih tableta, a nocu alkohol da bih mogao da zaspim
), ali zato kad sam dosao kuci vise ni cela ortopedska nije mogla da oporavi preponu. I dan danas imam problem sa tom preponom.
To je rizik i draz skijanja, jer realno ako se ne razbijes za sedam dana skijanja kao da nisi ni skijao. Uvek sam voleo kad me napuca adrenalin od rizika, a nekad prodjes jeftino, a nekad ne.

To je rizik i draz skijanja, jer realno ako se ne razbijes za sedam dana skijanja kao da nisi ni skijao. Uvek sam voleo kad me napuca adrenalin od rizika, a nekad prodjes jeftino, a nekad ne.
- pedja
- član 001
Na Kopu je suncano, uz slab vetar. Juce je bilo lepo vreme + so i rizla, pa je jos sinoc bilo ocekivano da ce put biti cist do asfalta, barem po sredini.
Okacicu kasnije i izvestaj Skijalista, a kazu da ce biti lepo vreme i za vikend, pa ko voli...
TT
Okacicu kasnije i izvestaj Skijalista, a kazu da ce biti lepo vreme i za vikend, pa ko voli...
TT
Da li ce pasti sneg na Divcibare uskoro....
- pedja
- član 001
Na trenutke je malo jaci vetar. Stanje u 8h:

TT

TT
- pedja
- član 001
Danas radi 10 žičara na Kopu...
TT
TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To je već bolje. Za vikend možda i dovoljno, mada i dalje ne radi pola. Video sam neke najave da će i na marinim vodama biti četvorosed, zna li neko nešto o tome? To bi me baš obradovalo pošto volim tu stazu a izbegavam je zbog česte gužve na tanjiru.
bice cetvorosed i na marinim vodama i na krcmaru... na krcmaru ce biti i one haube (poklopci za korpe) i grajanje sedista. krcmar ce biti odlicna staza... posto se sad smoris i smrznes dok te izvuce stari dvosed koji putuje 2 dana