Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
Re: Mobile uploads :)
Do K bas!!
Poslato sa HUAWEI P6-U06
Poslato sa HUAWEI P6-U06
Ne mora, samo neka pojasni 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa na to sam mislio.
Mozda u buducnosti automobili budu projektovani da ti otpadne tocak ako udaris u rupu...
Salim se, mozda ima neka konkretna teorija, ali mi je na prvi mah ovo neverovatno...
Mozda u buducnosti automobili budu projektovani da ti otpadne tocak ako udaris u rupu...
Salim se, mozda ima neka konkretna teorija, ali mi je na prvi mah ovo neverovatno...
Daleko bilo, neka kritična situacija, bujica, bežanija preko potoka...- prolaze ~500e kola(Lade,Kadeti,G2) , a ostaju Bembare od 50k
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Mi danas Passatom B3 1,8 kroz 75 cm vode, ni da štucne.
Slušate vi Lakija, pa vidite da mu je svaki komentar za ovo negativan... Neću da ulazim u preteranu svađu jer nemam vremena sada za šire kucanje, ali osim što si napomenuo da sam sam kriv i da ne treba niko da mi plati odštetu (iako se svugde u svetu sem u Srbiji plaća ako je voda kao ova moja, ali ti živiš u Švajcarskoj pa si pametan a svi na forumu su glupi), imaš li još nešto pametno da napišeš a da ne bude očigledno da si ili ljubomoran ili da patiš od nečeg drugog?
Nego, što se auta tiče, u "uputstvu za upotrebu" piše da sme da uđe u vodu do 25cm i to brzinom pešaka maksimalno. Ja sam ušao u 20cm, ali recimo 3-4 puta većom brzinom, zavisno da li se pešak vodi kao 5 ili 6km/h.
Inače je ovo veliki problem bmw-a i nema serije u kojoj se nije desio. 135i je nagrabao, 320d, 330d, 530d, 540i, 650i, 740d, X5 3.0 i ne znam koji još dalje, mrzelo me da tražim. Osiguranja su pokrila svima koji su bili osigurani, a lik sa 135i ga je ubio tako što je sa 100 na sat udario u baru sa 6cm vode... Sramota za BMW.
Ja sam ušao tamo u koloni vozila i svi su prošli, a dok sam bio u vodi mnogi su se okretali videvši šta mi se desilo, ali su stilo, megan 2 kabrio i golf 2 prošli pored mene i nastavili dalje. Takođe je prošao i neki motor, ne sećam se dal honda ili suzuki, još ga turirao kroz vodu da ga čuje u tunelu.
Inače, hvala svima na podršci, javljam sutra šta je bilo
Nego, što se auta tiče, u "uputstvu za upotrebu" piše da sme da uđe u vodu do 25cm i to brzinom pešaka maksimalno. Ja sam ušao u 20cm, ali recimo 3-4 puta većom brzinom, zavisno da li se pešak vodi kao 5 ili 6km/h.
Inače je ovo veliki problem bmw-a i nema serije u kojoj se nije desio. 135i je nagrabao, 320d, 330d, 530d, 540i, 650i, 740d, X5 3.0 i ne znam koji još dalje, mrzelo me da tražim. Osiguranja su pokrila svima koji su bili osigurani, a lik sa 135i ga je ubio tako što je sa 100 na sat udario u baru sa 6cm vode... Sramota za BMW.
Ja sam ušao tamo u koloni vozila i svi su prošli, a dok sam bio u vodi mnogi su se okretali videvši šta mi se desilo, ali su stilo, megan 2 kabrio i golf 2 prošli pored mene i nastavili dalje. Takođe je prošao i neki motor, ne sećam se dal honda ili suzuki, još ga turirao kroz vodu da ga čuje u tunelu.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jbg, ko zna gde je usis na Acinom BMW-u a i on je pun elektronike, za razliku od tog Passata i moje Delte.
Čuo sam da može i kroz auspuh da se uvuče ako se pusti gas u vodi jer onda umesto da izbacuje gasove on ih usisa, a to nisam znao tada, tako da sam možda i mahinalno pustio gas. A možda je i od te kolone bio neki talas koji me je zapljusnuo, sada više nije ni bitno...
Da se vratimo na temu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Verujem da je najgori trenutak bio kad si morao caletu da javis
Brzine idu u H-a !!!

Nisam mu javljao ništa, bio je sa mnom u kolima, kao i mama i sestra, svi smo porodično šetali kroz baru od auta do kopna

E jbg... nov auto...
Nema razloga da ti osiguranje ne plati ako već imaš kasko.
Nema razloga da ti osiguranje ne plati ako već imaš kasko.
Naravno da si sam kriv, podjednako koliko i BMW. I onda bi da ti osiguranje placa bahatost.AcaKayak napisao:Slušate vi Lakija, pa vidite da mu je svaki komentar za ovo negativan... Neću da ulazim u preteranu svađu jer nemam vremena sada za šire kucanje, ali osim što si napomenuo da sam sam kriv i da ne treba niko da mi plati odštetu (iako se svugde u svetu sem u Srbiji plaća ako je voda kao ova moja, ali ti živiš u Švajcarskoj pa si pametan a svi na forumu su glupi), imaš li još nešto pametno da napišeš a da ne bude očigledno da si ili ljubomoran ili da patiš od nečeg drugog?
Nema sile da bi ja moj auto proterao kroz takvo jezero.
A za to sta je projektovan se salim, jer nije projektovan da se vozi po jezerima pa u skladu sa tim nije ni prosao.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.