neki majstor preko puta kineza. A vec sam napisao da sam isao kod drugog Adam servis, on me je iskulirao i okrivio gume.
A moj majstor je treci majstor, tako da cu zapravo imati 3 misljenja . Jos ako svratim kod dzonija to ce biti 4. Kao da je u pitanju rak ili neki tumor
Naravno da može, ako glave klešta ili sajla ručne. Kvar ležaja je uglavnom veoma podmukao i najčešće se zapravo jedva čuje kada se vrti točak.
U svakom slučaju bih ja odvezao kod poznatih majstora za Alfu (Deša, Roda, Kića), generalno, ne samo zbog ovog kvara. Zapravo je kod njih trebalo odvesti auto pre kupovine.
Ceo dan sam proveo jureci letnje gume pa sam iskoristio da dodatno pogledam i konsultujem se sa ljudima okolo oko zvuka...
Pre svega, letnje gume, nisu pomogle ama bas ni malo...
Drugo, cini mi se da su ipak kocnice u pitanju. Cini mi se da su plocice nove jer imaju preko 1cm mesa na sebi, ali zakacinju disk. SA jedne strane manje, sa druge, odakle je i najjaci zvuk, bogme podosta. Bez tocka, rukom jedva da sam uspeo da zavrsim disk.
Svakako sam malo mirniji sad, ali u ponedeljak ide kod majstora pa ce valjda sve to resiti....