Posao i zaposlenje
Re: Posao i zaposlenje
Ostaje tu dok je ne pročita.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Valjda dok se ne uloguje na forum.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Floyd napisao:Ostaje tu dok je ne pročita.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Hvala ti na odgovoru i ovde, svaka informacija mnogo znaci 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko kakvog povoljnog dizajnera (grafickog)?
U planu je izrada vizuelnog identiteta firme, koja vec radi i ima neki pravac, boje... Sajt postoji, to ne treba da se radi.
Potrebno je da se konacno postojece malo utegne i da se drzi jednog stila, te da se kreiraju vizitkatre, memorandum, promo materijal (katalozi, brosure). Radjeno je nesto i ranije, nije da je sve od nule.
Kad kazem "povoljno", ne znaci da treba biti za dz, ali treba znati da firma nije Coca Cola i sl, niti je roba siroke potrosnje... Sretao sam ljude koji traze i 100-200€ po radnom satu, ali i 30€, pri cemu su manje-vise slicnog kvaliteta... Moze i preporuka za firmu - studio, koji bi se time bavio sada i u daljoj buducnosti...
Da dodam, pozeljno je da je baziran u BGu.
U planu je izrada vizuelnog identiteta firme, koja vec radi i ima neki pravac, boje... Sajt postoji, to ne treba da se radi.
Potrebno je da se konacno postojece malo utegne i da se drzi jednog stila, te da se kreiraju vizitkatre, memorandum, promo materijal (katalozi, brosure). Radjeno je nesto i ranije, nije da je sve od nule.
Kad kazem "povoljno", ne znaci da treba biti za dz, ali treba znati da firma nije Coca Cola i sl, niti je roba siroke potrosnje... Sretao sam ljude koji traze i 100-200€ po radnom satu, ali i 30€, pri cemu su manje-vise slicnog kvaliteta... Moze i preporuka za firmu - studio, koji bi se time bavio sada i u daljoj buducnosti...
Da dodam, pozeljno je da je baziran u BGu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vidi sa Cozmom on je u branši, verovatno zna ljude. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Mogu ja da ti preporučim drugara i drugaricu koji rade te stvari, kontaktiraj pa vidi šta može da se uradi
http://www.jpon.rs
http://www.jpon.rs
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Gracias.
- Risto
Kakva su iskustva oko poslova SAP konsultanta?
Konkurisao sam za posao Junior IT in House SAP konsultanta pa me interesuje šta mogu da očekujem na tom poslu? Znam da su plate ogromne kada se dođe do nekog ozbiljnog nivoa ali kakvu platu može očekivati početnik bez relevatnog iskustva?
Konkurisao sam za posao Junior IT in House SAP konsultanta pa me interesuje šta mogu da očekujem na tom poslu? Znam da su plate ogromne kada se dođe do nekog ozbiljnog nivoa ali kakvu platu može očekivati početnik bez relevatnog iskustva?
U kojoj firmi i gde?
U Poljskoj oko 1200 eur neto ( prosecna plata u zemlji 870 eur).
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
U Poljskoj oko 1200 eur neto ( prosecna plata u zemlji 870 eur).
- Risto
Firma je Bosch, posao bi bio u Srbiji (Šimanovci konkretno). Znači 1200 evra je tamo plata za nekog bez iskustva, znaš li možda kako se kreću plate za taj posao kod nas?
Generalno, koliko je za taj posao potrebno IT obrazovanje? Ja sam ekonomista po struci ali imam nešto malo iskustva oko razvoja transakcija u SAP-u, radio sam u dva modula pa bi im možda mogao biti zanimljiv za taj posao. Da li bi razvoj takve karijere preporučio nekom ko nije IT-jevac po struci?
Generalno, koliko je za taj posao potrebno IT obrazovanje? Ja sam ekonomista po struci ali imam nešto malo iskustva oko razvoja transakcija u SAP-u, radio sam u dva modula pa bi im možda mogao biti zanimljiv za taj posao. Da li bi razvoj takve karijere preporučio nekom ko nije IT-jevac po struci?
Evo ja sam dipl ing masinstva a radim SAP 
Verujem da je bas za pocetnika kao internog konsultanta u Bgd plata oko 70.000 - 80,000

Verujem da je bas za pocetnika kao internog konsultanta u Bgd plata oko 70.000 - 80,000
- Risto
Da li bi preporučio razvoj karijere u tom pravcu? Da li misliš da je posle toga teško menjati branšu?
Pazi, ako si ekonomista SAP nije losa stvar. Jedino sto ga koriste samo velike firme pa ti je izbor posliva suzen.
Ako radis u FI modulu, prakticno ostajes u bransi.
I da, bices bolje placen od prosecnog ekonomiste.
Ako radis u FI modulu, prakticno ostajes u bransi.
I da, bices bolje placen od prosecnog ekonomiste.