Volvo S60 ili Ford Focus 1.0T EcoBoost?!
Re: Volvo S60 ili Ford Focus 1.0T EcoBoost?!
Nisam se ja tako predstavio, nego si ti nov na forumu, pa si moje misljenje iz jedne teme, da vw ne treba da kosta kao Audi, Bmw i Mercedes, shvatio kao da ja mrzim VW. Ne mrzim ja ni jednu marku i svakoj nesto zameram.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako te je klimatronik na golfu bunio(najjednostavniji sistem ubedljivo) onda mozes misliti kako bi se snasao na e60 bmwu recimo koji je toliko nepotrebno komplikovan da su ga u sledecoj generaciji totalno izmenili.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Ono na E60 je
Soft, k.... palac, kotur za toplo/hladno pozadi, sprdali se ljudi.

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
E60 ima zbunjive komande klime, one su logicne, ali su kretenski implementirane. Prvo, sve ide preko iDrive sto je samo po sebi idiotluk, da rkas onaj neprecizni tocak koji je u toj generaciji tezak fail. Drugo ako radi navigacija samo ako pritisnes jedno dugme klimatizacije on prebaci ekran na podesavanje klime....o majke ti ga spalim pa gde sad......F10 nema taj problem. Dakle nije to problem, na E60 je nacrtano sta i gde ali je proces dok podesis .......50x klikci onim tockom, na VW su samo lampice koje se pale, gase, jedan pritisak na dugme jedna funkcija drugi pritisak na isto dugme, druga funkcija a to je sve oznaceno lampicama za koju ti treba legenda. Mislim, za VW-genovce to je logicno jer su godinama koristili pa im je OK. Ja koji ne vozim VW iz generacije u generaciju meni je sav konfuzan. Nije da se to ne ukapira, ali kad ti treba i kada se zuris i mislis o 100 drugih stvari......
Ja ne znam da li je mene iko.ovde skapirao...
Zasto se auto, koji sam na dugme auto iskljucio, sam pali kada dodjes do odredjene jacine duvanja?
Sent from my Sony
Zasto se auto, koji sam na dugme auto iskljucio, sam pali kada dodjes do odredjene jacine duvanja?
Sent from my Sony
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Pali se i meni ali se ubih da se sjetim zasto i ne ide mi napamet. Mislim da se pali kad mu potrefis tu jacinu duvanja koju je i inace htio da sam stavi na Auto (al sam ga objasnio
).

Upravo to.
Wtf? To apsolutno nema nikakve logike :neznam:
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Nema veze sa ovom temom
Kliknes ponovo na auto i iskljucis ako bas ne zelis. Logika je da ce vise ljudi zeleti automatsko regulisanje ventilatora ako su vec u startu uboli jacinu koju bi i sam automobil stavio da je hteo tu temperaturu.Xepoj87 napisao:Wtf? To apsolutno nema nikakve logike :neznam:
Sent from my Sony
U svakom slucaju meni stoji na 22 ili 21 stepen i na auto i apsolutno nikad nista ne diram oko kontrola niti je potrebno, cak se ni prozori ne zamagljuju ako je kisa i 4 osobe, sto nije slucaj recimo na e60.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma pusti Das Auto-vce nek se muče, ja ni nemam tipke, imam manuelnu klimu.GJSenna napisao:Mislim da je obratno. Zadnja istrazivanja u '14oj su pokazala povecanje dizela za 5% dok su benzinci bili u padu za 2-3%.methane.master napisao: jer gore na severu ne vole dizelaše..
hahahDas Auto-vci muce muku sa tipkama oko klime hahhaah!

Mislio sam na dažbine državi. Rekoše mi da su u skandinavskim zemljama takse na dizele mnogo veće nego na benzince.

Širim haos!
- GJSenna
- Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
- Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...
@methane.master
Tako je, vece su takse tj. ovde se kaze porez, a kod nas prosto, registracija. Recimo za dizel D3 163konja ja bih platio 300€, dok je za ovaj moj D2, 100€ jer je manji zagadjivac i plus imam 5 god. free registraciju na novom autu, a u mom slucaju jos 2god bez registracije. Tehnicki pregled je normalno svake godine (mislim) a osiguranje dere, bar mene jer imam 27god. Zakon kaze da preko 25 bude jeftinije osiguranje ali evo ja imam 27, pa za bmw placam 1200€ godisnje za polu kasko. Sa 25 sam placao koliko se secam 1800€. Za Volvo sad nisam siguran...
Tako je, vece su takse tj. ovde se kaze porez, a kod nas prosto, registracija. Recimo za dizel D3 163konja ja bih platio 300€, dok je za ovaj moj D2, 100€ jer je manji zagadjivac i plus imam 5 god. free registraciju na novom autu, a u mom slucaju jos 2god bez registracije. Tehnicki pregled je normalno svake godine (mislim) a osiguranje dere, bar mene jer imam 27god. Zakon kaze da preko 25 bude jeftinije osiguranje ali evo ja imam 27, pa za bmw placam 1200€ godisnje za polu kasko. Sa 25 sam placao koliko se secam 1800€. Za Volvo sad nisam siguran...
Brate, ako sam jednom iskljucio, necu da moram jos jednom. Bas glupo reseno.ftj napisao:Kliknes ponovo na auto i iskljucis ako bas ne zelis. Logika je da ce vise ljudi zeleti automatsko regulisanje ventilatora ako su vec u startu uboli jacinu koju bi i sam automobil stavio da je hteo tu temperaturu.Xepoj87 napisao:Wtf? To apsolutno nema nikakve logike :neznam:
Sent from my Sony
U svakom slucaju meni stoji na 22 ili 21 stepen i na auto i apsolutno nikad nista ne diram oko kontrola niti je potrebno, cak se ni prozori ne zamagljuju ako je kisa i 4 osobe, sto nije slucaj recimo na e60.
Sent from my Sony