Moguće da grešim ali dve najsvetlije tačke autoindrustrije. Ja sam hteo da idem u koenigsegg salon u Štokholmu ali ga nema, našao sam neki ali je bio 50km daleko pa nisam mogao jer nisam imao kako. Pagani je.... Nismo na forumu o ribolovu pa da bilo šta objašnjavam.
Nediviti se ovim proizvođačima može jedino da se okarakteriše kao srpski inat, ništa drugo. Ajde da uzmeš subjektivne stvari pa da kažeš da ti se ne sviđa, ali kad vidiš detalje na autima, menjač paganija, titanijumske šrafove, felne, bilo šta i da kažeš da nisi oduševljen je ravno bezobrazluku.
Upravo ovo sto kaze Aca. U auto-industriji (sada) pojam manufakture, visoke tehnologije i razmisljanja outside the box, sa perfektnom zavrsnom obradom i posvecenosti detaljima, su upravo navedene kompanije. Zaista treba da budes bezobrazan i da kazes: ne nije nesto.
Pazi kad ne verujem da cu da kazem nesto Skudiju u odbranu, ali mislim da je hteo da kaze da mu se ne svidjaju kola i brend kao takav. To mozemo da mu dozvolimo uz opasku da mu je glup ukus
Ne moram na nesto da slinim da bi mu odao pocast. Respect za sve sto rade, ali ne zanimaju me koliko vas, pa mozete plakati do sutra zbog toga i izvrtati postove.
Ubedjen sam da sam ga video pre sat vremena u gradu, tj da sam se mimoisao sa njim.
Nisam imao pojma sta je ali sam blenuo ko tele u sarena vrata, pogotovo je zadnji deo fascinantan.