Ok, ok, samo nemoj preterivati. U ovoj temi si me malo asocirao na moonrua.
E sad sta se meni ne svidja - uglavnom kao i ostali sto su primetili to je ta zadnja svetlosna grupa, ali i prednja. Samo su malo eksperientisali, i to malo i mene kao i ostale podseca na neke automobile proizvedene u azijskim drzavama. A onda su mu dodali i taj zadnji branik, koji meni licno strci na vozilu. Nekako je isuvise "plastican", ogroman... Gledano od pozadizbog branika i zadnje svetlosne grupe jako malo mu fali pa da zavrsi kod Dragvorla u temi.
Ono sto sam jos primetio, a vidim da niko ovde nije prokomentarisao - "ono" hromirano (ili kakvo vec) sto ide od zadnjeg pocnog prozora u smeru ka gepeku. Mislim cemu to?

Opet me asocira na svojevrsno igranje vlasnika istog, koji pokusava vozilu dati neko obelezje koje ce ga izdvajati od ostalih. Ali taj vlasnik i nema taj "ukus" kao ja pa se meni to ni malo ne svidi. Da ne kazem sabanizira vozilo.
To bi bilo to od onoga sto mi se ne svidja. Unitrasnjost sa slika je po meni malo izvukla utisak. Ne bode mi oci kao neki detalji na exterijeru.
Sad bledam neku sliku koja obuhvata bok i zadnji kraj. Malo me pdseca na 206+.