Caos, nisam ja navikao ni na sta

Pre fieste sam vozio juga, sada vozim fiestu. Obzirom da bas volim da vozim, fiestom sam isao za Nemacku i na jos neka mesta u Evropi, presao skoro 25 000 za godinu dana, a ona vec ima 8 god, pa sam resio da je zamenim i resim problem auta za narednih 5-7 godina.
Taj 1.4t ima zaista dobre ocene na papiru, 200nm / 140ks ili ovaj u Astri k, 240nm ili 125ks, pa bih mu stoga oprostio ako trosi malo vise. Inace, ne moze da trosi vise od moje fieste, koja trosi koliko god je zgazis, dakle zna i po 10 da "izgori". Navikao sam se i to mi ne smeta. Jeste jeftinija i bolja manja potrosnja, ali mi je preca pouzdanost i mirni zivci.
Astru J Sedan sam malo stavio u pozadinu, iz prostog razloga sto je iz 2009-te i to se bas vidi, a ni zadnja klupa joj nije za pohvalu. Ova Astra K deluje ok, ali jesi u pravu za upravljanje i menjac. Zaostaje za VW.
Treba izvagati
Trazio sam da iznajmim oba vozila, cekam da mi jave posto je izgleda to nesvakidasnji zahtev, da iznajmim vozilo na jedan dan pre kupovine. Rekao sam da cu da platim koliko treba.
Videcemo sta ce biti, ali da sam znao da mi ovoliko muke treba da odaberem auto, jahao bih konja. Salim se, volim da vozim vise nego leba da jedem