320d za Q5

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: 320d za Q5

Post od Floyd »

Texonja imas, vec sam ti rekao ima na bmw.rs jedan 318d 2010. godiste sa manuelnim menjacem i za njega traze cca 27.000e.
Ako si resio da menjas onda je bolje dok je auto jos "nov" ili ga vozi 5 godina.
Izmedju ces izgubiti najvise a doplata za Q5 ce biti veca jer oni mnogo bolje drze cenu nego limuzine ;)

Pogledaj koliko kostaju polovne Q5ice a koliko 3ojke u nemackoj...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ali u toj zameni je bolji samo za manuelni menjac, a to koliko vidim mu nije ceo posao...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne, nisam mislio da ga menja za njega nego da mu to bude okvirna cena na koju bi mogao da racuna.
Kontam ako se neko zagleda u taj 318d a Tex ponudi njegov koji je mnogo bolji za iste pare, moze da racuna na brzu prodaju ;)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ljudi, čovek hoće Q5, gotova stvar. :)

Sent from my Samsung Galaxy Ace using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

@Floyd Realna cena nije ona koja se trazi, vec ona koja moze da se dobije... ;)
Iskreno mislim da je neka cena koja moze da se dobije za Tex-ov auto oko 23-24000 EUR...
Idealno bi bilo kada bi nasao nekoga sa Q5 ko se isto "zajebao" kao on pa mu treba limuzina a ne mini SUV... Ala bi se izljubili :D
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Procitao sam tvoj post, i mislim da bi ti u toj varijanti trenutno ipak vise legao Q5 ili neko vozilo tih dimenzija. Jedino sto moras da znas da ce 4x4 povecati potrosnju zasigurno, a nece biti od preterane koristi tokom veceg dela sezone. Sto se menjaca tice, mislim da se jos nisi navikao na automatik, i da imas neku a priori odbojnost prema njemu, to mi se ovako cini na prvo citanje. Ja sam od ljudi koji su presli na automatika (pricamo o boljim kolima, tipa do 6-7 godina stara vozila, D segment pa na vise) da ne bi vise hteli saltasa. Uskoro verovatni ni u toj klasi premium kompaktnih terenaca nece biti puno izbora za ljubitelje saltasa. :smesko:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

swemir napisao: kazem ti gore, menjaj glavu za glavu, +0000 km, 50.000km, pa i vise nije nista za q5, a ne gubis na keshu...
Video sam sta si rekao, ali ajd' nadji nekog da menjam "glavu za glavu". Evo dam auto sa 14.000 km za auto sa 64.000 km i jos cu da doplatim par hiljada, nije problem. Ali ajde nadji mi ga. Jos cu i tebi da dam 500 eur za trud i da te vodim na veceru da jedemo dok ne pocrkamo. :)

Sto se tice drugog auta, zaista me ne zanima nista osim Q5-ice (za X5 opet kazem treba puno vise para za registracije, gume, odrzavanje, potrosnju, sve!). Ako budem imao varijantu da uz fer doplatu dodjem do auta koji mi odgovara, onda cu menjati, ako ne nista. Debilno bi bilo da posto-poto menjam Bimmera kao da je vruc krompir. Ako ne moze da se proda ili zameni u koliko toliko fer varijanti (naravno, mora i trgovac zaraditi na meni, i to smatram pod fer) onda necu ni da menjam. Ako opet padne metar snega sledece godine kupicu Ladu Nivu decembra, pomiricu se da tako mora i kraj price. Sigurno necu dati BMW star manje od godinu dana i doplatiti 10.000 eur za Q5 koji je star 3 godine i ima 100.000km. :nonono:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

@Markoni, LOL za "Ala bi se izljubili" :kezo:

@Dragvorl, u pravu si da se nisam navikao na automatik, a za to je zasluzan delimicno i Golf i ponekad Yaris, jer vozim automatik neko vreme i onda predjem jedan-dva dana da vozim opet manuelni i nekako mi je bolje. Imam osecaj da JA vozim, da JA upravljam masinom, da ona slusa MENE... osecam da sam JA bitan "deo" u tom autu :) , dok kod automatika imam osecaj da samo okrecem volan ko u kompjuterskoj igri.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
kod
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 19:19

Post od kod »

ne znam kako ce ovo da zvuci ali... ispisali ste 4 fuckin' strane za 18h ! pa kada stignete bre ljudi ?! ja ne mogu da ispratim postove jer uvek "kasnim" - a ulazim svaki dan u forum ! :glavomuzid: dizem ruke.... :trljamoci:
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Zaboravih da prokomentarisem pricu o ovim kolima...
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... i_quattro/

Zar mislite da neko daje silne pare na Rent-A-Car da bi se izivljavao na njima?
Narocito kada je Q5 u pitanju koji kosta sigurno preko 100 EUR po danu... OK, ne mislim da su ga svi mazili i pazili, ali to ne mozes da znas ni kad kupujes auto od bilo koga drugog...
Ja bih sigurno uzeo ovaj auto u obzir, naravno uz detaljan pregled. Verujem da je jos uvek i u garanciji.
Treba racunati na to da Rent-a-Car kompanije imaju mnogo bolju racunicu pri prodaji kola od bilo koga jer su oni na tim kolima zaradili iha-ha, i njima taj auto mnogo manje vredi nego bilo kome drugom pa je obicno i skroz dobra kupovina... Mislim da ga treba uzeti u obzir...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Markoni, pitao sam vec... ;)

Poštovani Miodraže,

Nismo zainteresovani za zamenu vozila, odnosno imamo posebna ograničenja kada je prodaja polovnih vozila u pitanju tako da zamenu ne radimo. Zahvaljujem se na interesovanju u svakom slučaju.

S poštovanjem,
Mr. Nenad Tašić
EUROPCAR SERBIA
EUROPCAR MONTENEGRO
Primero rent a car d.o.o. Beograd
Operations Manager
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Da, to sam i mislio, nego rekoh u slucaju da nadjes "pacijenta" za svoj auto...
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

i ja mislim da rant a car ne bi trebalo bas da uniste auto... :roll: posebno audi :muzika:

ebes auto, ako se unisti na taj nacin sa toliko km. u tom slucaju i jeste prednost automatic, zbog tezeg habanja i lamele...ako pricamo o rant caru...

e sad, licno ja ga ne bih uzeo jer je automatic, to ne mogu da podnesem :pardon:

tex, mislim da nisi u losoj situaciji, imas dobru opremu, malo si presao, crn, ako budes strpljiv verujem dobroj zameni, za km :)

e sad kad bih jos uzeo u obzir q3 mada mozda ti nije dovoljno velik, ali meni je cak i lepshi :understand:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Off topic
kod napisao:Off topic
ne znam kako ce ovo da zvuci ali... ispisali ste 4 fuckin' strane za 18h ! pa kada stignete bre ljudi ?! ja ne mogu da ispratim postove jer uvek "kasnim" - a ulazim svaki dan u forum ! :glavomuzid: dizem ruke.... :trljamoci:
Off topic

Vide li tek temu HotHatch? :kuku:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Markoni, ne kazem da neko daje pare konkretno da bi se samo izivljavao s tim autom...
Moj drugar je vozio potpuno isti Q5, ne znam da li je ovaj dok mu je sluzbeni auto bio slupan (Q5) i znam sta je on radio tom autu... Msm, nije to neko izivljavanje da unisti auto, ali ni voznja kakvom vozis privatan... Znam da svoj sluzbeni ne vozi tako, a ovo je iskoristio onako, da vidi sta moze xD
Zaključana tema