Ja sam uglavnom gledao modele koje bih sutra razmatrao da kupujem auto. To su:
Megane - spolja prelep, iznutra dobar, navikao bih se i na onu konzolu (onu sa malim ekranom), cena tipa 14.500 evra, 115KS, nije mi bilo jasno kako je tako dobra cena... ali pozadi...

znaci ne mogu da sednem "iza sebe" ni pod tackom razno. Bas katatsrofa i totalno razocarenje.
Astra K, jaaaako mi se svidja, unutra vrh. Dobio sam ponudu od 16300 za 1.4 turbo. Odlicna oprema. Mesta ok.
Corolla, mesta ubedljivo najvise ali iznutra su je nesto promenili izgleda, da li ekran koji je sada ja mislim isti kao kod Aurisa... najmanje mi se svidja od svih, realno. Skupa, varijanta koju bih ja hteo je 16800, preskupo zaista.
LEON - ovo je po mom misljenju TOP ponuda sajma u ovom segmentu. 15k evra za 1.2TSI sa brdo opreme, start stop izmedju ostaloga. Unutra jako lep. Spolja isto. Ako se kupi za vreme sajma 5 godina besplatnog odrzavanja. 15.500 kosta inace, sto je opet dobra cena. MOLIM DA MI NEKO KAZE OBJEKTIVNO DA LI JE ISTINA DA SEAT DERE ZA ODRZAVANJE ? Markoni ? To me najvise plasi kod njih. Ostaje uskoro samo servis kod Ade, ovaj drugi se zatvara. Prodavac kaze da je servis 120-150 evra. Ima i jako malo servisa.
308 - isto jak lep. Taj sto na sajmu stoji, sivi, ova kaze da je dizel ali nije moguce jer je cena ispod 15k evra... 5 brzina... to mi se ne svidja... hteo bih 6... vidim da u ponudi imaju i 6brzinac.
c4 - skroz dobar, iznutra mnogo lepsi nego prethodnik. Isto ima 5 brzina a 6brzinac se nesto solidno doplacuje. Usao bi u izbor ako bi imao cenu do 16k.