LaFerrari
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: LaFerrari
Lambo i nije bas konkurent ovim modelima, ono sto je Lambo predstavio je ultralimitirana verzija vec postojeceg auta. Tesko da ce u skorijoj buducnosti Lambo izbaciti nesto na temu Flagshipova iz McLarena ili Ferrarija, za to je tu Porsche i Bugatti iz VW koncerna.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
U pravu si po pitanju pristupa jer je ovo dorađena Aventador konstrukcija i tehnika, ali po ekskluzivnosti i imidžu, pa i ceni ovaj auto je njihov konkurent.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa da, mislim da na stazi ipak nema sta da trazi, narocito pored Ferrarija. Ipak su ova dva hibridi, sto ga odmah stavlja u inferioran polozaj sto se performansi tice.

963ks na 1255kg
Mogu misliti 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Niam neki ljubitelj Ferrarija, ne volim ih zbog F1 gdje sam mrzio Sumija

A ustvari je situacija obrnuta...a i stari me je kao klinca ucio kako je Ferarri za pozere a da je Lambo ultimativni vozacki auto (on obozava Diabla i dan danas)

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Auuuuu kako je mocan
...Ferrari objasnio..

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
HKS napisao:A ustvari je situacija obrnuta...a i stari me je kao klinca ucio kako je Ferarri za pozere a da je Lambo ultimativni vozacki auto (on obozava Diabla i dan danas)

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mogu misliti kako se osecao Ron Dennis
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Hahaha, Montezemolo objasnjava Piechu...a ovaj razvija strategiju sta dalje. 

dragvorl napisao:HKS napisao:A ustvari je situacija obrnuta...a i stari me je kao klinca ucio kako je Ferarri za pozere a da je Lambo ultimativni vozacki auto (on obozava Diabla i dan danas)![]()

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: LaFerrari
Sedeo sam u Diablu pre 13 godina, i to je nešto.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
@ perfiko
Ne moras da vozis nesto da bi znao kako ide, radi, itd. Kao kad vidis izrdjalu kantu od auta, ne moras biti vozac da znas da je to kanta. Kao sto ni inzenjer koji konstruise bolid F1 nece znati da ga vozi, pa ipak je kompetentan da oceni kakav je isti. Takodje, neke nematerijalne karakteristike su individualne, i nemaju puno veze sa samom voznjom. Doduse, bilo je stavova po nasim forumima da oni koji ne poseduju sopstveni auto nisu kompetentni da komentarisu o automobilima, pa dobro, svako ima pravo na svoje misljenje i po tom pitanju, neka je ono i pogresno.
Ne moras da vozis nesto da bi znao kako ide, radi, itd. Kao kad vidis izrdjalu kantu od auta, ne moras biti vozac da znas da je to kanta. Kao sto ni inzenjer koji konstruise bolid F1 nece znati da ga vozi, pa ipak je kompetentan da oceni kakav je isti. Takodje, neke nematerijalne karakteristike su individualne, i nemaju puno veze sa samom voznjom. Doduse, bilo je stavova po nasim forumima da oni koji ne poseduju sopstveni auto nisu kompetentni da komentarisu o automobilima, pa dobro, svako ima pravo na svoje misljenje i po tom pitanju, neka je ono i pogresno.

F1 je baš lep primer koji si naveo. Inženjer koji je napravio prošlogodišnji Ferrari je verovatno bio ubeđen da je uradio fantastičan posao (a ko je kompetentan ako ne on)... dok ga nije dao vozačima u ruke.
Jedno je komentarisati tehnička rešenja, ubrzanje, brzinu kojom prođe odrađenu stazu, kočnice... a tvrditi koji je ultimativni vozački auto, a pri tome ne provozati niti jedan, ja se ne bih usudio, pa neka to bude moje pogrešno mišljenje.
Jedno je komentarisati tehnička rešenja, ubrzanje, brzinu kojom prođe odrađenu stazu, kočnice... a tvrditi koji je ultimativni vozački auto, a pri tome ne provozati niti jedan, ja se ne bih usudio, pa neka to bude moje pogrešno mišljenje.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.