Prošlog februara bili u https://www.booking.com/hotel/it/roma-s ... en-gb.html
Odlična lokacija, blizu stanice Termini, lako možeš sa aerodroma do Terminija, posle toga pešice nekoliko minuta.
Vlasnik je odličan, maksimalno ljubazan, smeštaj super. Zadnje veče nas je u sobi dočekao poklon šampanjac
Problem može biti samo ako ideš kolima zbog parkinga, zone su uglavnom za stanare.
NIje ni čudo, ima odlične ocene i komentare, super lokaciju i povoljnu cenu. Tip je pretvorio neki stari salonski stan u nekoliko soba koje izdaje.
Ima dosta takvih hotela u tom delu, nemoj samo odmah pored železničke stanice, odvoji se nekoliko blokova.
Malopre sam rezervisao smestaj u Rimu preko internet kartice Intesa od mog drugara. Iznos nije skinut sa kartice. Je l to znači da je iznos rezervisan, da ne moze da on da koristi taj novac, i placam iznos na licu mesta?
Jer ne znam je l treba da mu saljem novac za ovo ili da ponesem i platim na licu mesta, pa njemu "oslobadjaju" tu sumu novca?
Ja sam do sada uvek placao preko kartice smestaj preko Booking-a. Nista na licu mesta
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
To se naplaćuje odmah u retkim slučajevima, češće je da naplate nešto kasnije. A nekad ne naplate uopšte pre dolaska nego platiš tek kad odeš tamo. Znam da nisi ništa pametniji posle ovoga ali tako je