Šta vas izluđuje i nervira kod suvozača i saputnika?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Šta vas izluđuje i nervira kod suvozača i saputnika?

Post od Saša »

Rakhil napisao:
Bax napisao:-kad mi otvore pozadi prozore, pa ne zatvore do kraja, a to provalim kad puskiram
:rofl: :rofl: :rofl:

Brate, pa odrobijao bi brata rodjenog da mi tako nesto napravi :D
Meni to klinci redovno rade, no naučio sam konačno na taj jadac pa sada uvek proverim pre puškiranja... :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Re: Sta vas izludjuje i nervira kod rade suvozac i saputnici

Post od nikaragva »

profesorPROST napisao:
starac vujadin napisao:Kad hoce rukom da mi odmagle stakla umesto da sacekaju da ventilacija odradi svoje
:plusone:

A najviše me nervira kad se suvozač drži za ručnu ( to moj tast radi), to me totalno izludi.
Haha, nije valjda da i toga ima :D
Mene nervira kada mi navali ruku na moj naslon za ruku, a onda jos kada izlazi iz auta, odbaci se od njega. A kod mene je taj naslon zakacen za sediste i ne znam od cega je vise sto ne otpada :)
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Kod sofera me izludjuje kad turira, tek upaljen auto, i kad drzi nogu na kvaciju...
I on mu dodje saputnik...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Re: Sta vas izludjuje i nervira kod rade suvozac i saputnici

Post od nuk »

nikaragva napisao: Mene nervira kada mi navali ruku na moj naslon za ruku, a onda jos kada izlazi iz auta, odbaci se od njega. A kod mene je taj naslon zakacen za sediste i ne znam od cega je vise sto ne otpada :)
mene je to izludjivalo kad moram da se borim za svoje mesto na naslonu a sada, nemam vise tih problema, u sendzi svako ima svoj
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Posebno me izludjuje kada mi suvozac vikne "Pazi !!" kao da ja ne vidim sta se dogadja u saobracaju ?! :besan: Tako me iznervira da bih ga izbacio iz auta,priznajem bilo je i toga. :pssst: Lupanje vratima je posebna prica. :bokser:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Dok sam vozio bivsi auto, devojke i njene drugarice sve su sedale sa prekrstenim nogama ukoso (kao da su neke dugonoge manekenke) pa umesto na patosnice sve stiklama po onim plastikama sto su oblozene stranice ispod vrata, imao sam riseve po plastici. Najvise mrzim kad mi neko udje sa mirisom belog luka, mirisljavih nogu i smrada ispod pazuha od tri dana :uplakan: Takodje mrzim kada se iz ruku ispusta rukohvat iznad glava pa on udara o plafon. Zvocanje tipa upali grejanje a jos nisam ni motor upalio, e onda ukljucim na najjace + grejanje sedista pa posle mole da im smanjim a ja kao ne cujem na jedno uvo :mangup: Kada mi u gepek ubace prljave njihove stvari ili neki pocepan dzak nekog praskastog materijala. Kada deca gaze po sedistu patikama :twisted: :besan: :palica:
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

FitnessGuy napisao:
Floyd napisao: U Nemackoj sve mozes da radis i sve je manje-vise ok (uz placanje kazni) ali nasilnicka voznja je veoma zajebana stvar.
Tako je. Već sam pisao da i tamo brzo i agresivno vozi jer zna blicere napamet, ali ne vozi nasilnički. Stigne po neka novčana kazna i to je sve. Naravno, i tamo se skidaju poeni. Ne vozi nasilnički ni po Srbiji, ovo je bio baš, baš izuzetak, a sve je počelo tako što je jedan auto vozio izuzetno sporo i nije hteo da kilavi za njim. Onda mu se "usladilo", pa je tako obišao još nekoliko, sve prolazeći između čunjeva.
Nisam znao da ima poena u Nemackoj :think:
Inace sam gledao na RTL-u emisiju o nasilnickoj voznji i kod njih u principu mozes na nekim autoputevima da ganjas koliko god volis ali ne smes nikome da se lepis i da blicas jer ako te snime da radis takve stvari hebo si jeza.
Cesto idem u Nemacku i vidim da po gradovima vecina vozi po PS-u dok na autoputu daju malo oduska ali opet sa bezbednim odstojanjima, bez blicanja, preticanja s'desne strane i sl.
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Sve tačno. :) Ne smeš ni da trubiš bez debelog razloga. I to su pravila koja 99% poštuju. Vrlo lako sam se navikao na takvu kulturu jer sam takav bio i ovde. Zato bude haos kada se vratim u Srbiju i odmah saobraćajna nekultura na svakom koraku. :besan:
U principu, moj tast jako puno vozi na putevima gde nema ograničenja, pa je navikao na brzine 160+ i onda mu čudno kada dođe na naše puteve. Sve ga vuče da vozi dosta brže. Tamo ga najviše nervira što se nađu Nemci koji voze konstatno levim trakama jer misle da su sa 180-190km/h najbrži. Pošteno, onda im tast nalegne na branik i blica da se sklone, obiđe ih, a onda im pokazivačima i prestrojavanjem u krajnju desnu traku da do znanja gde greše. Retko ko to i posluša ili shvati. :D

Doduše, dugujem mu puno što me naučio sigurnosti i smirenoj vožnji na velikim brzinama na Autobahnu. :) Pokupio sam ono korisno i najbolje od njega, a loše stvari odbacio.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

FitnessGuy napisao: onda im tast nalegne na branik i blica da se sklone, obiđe ih, a onda im pokazivačima i prestrojavanjem u krajnju desnu traku da do znanja gde greše
Doduše, dugujem mu puno što me naučio sigurnosti i smirenoj vožnji na velikim brzinama na Autobahnu. :)

:loool: (oprosti, ali tako mi je dobro leglo da se nasmejem :) )
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

On tako vozi, a meni to NIKADA nije savetovao, niti ja to radim. Često mi da do znanja, tj. najavi mi unapred šta će da uradi a da ja to nikada ne pokušavam. :D
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

misha napisao:Posebno me izludjuje kada mi suvozac vikne "Pazi !!" kao da ja ne vidim sta se dogadja u saobracaju ?!
E, ovo ume da bude nezgodno, tj mac sa dve ostrice.
Naime, u vecini slucajeva vozac vidi ono sto i suvozaci, pa i vise od njih, jer je usredsredjen na saobracaj.
Medjutim, desi se da nesto i ne vidi, jer ipak smo svi ljudi.

U pojedinim situacijama viknete "Pazi" ili nesto slicno i ispadnete magarci jer vozac sve vidi, pa treba jos sramota da nas bude "sta ti mislis, da ja ne vidim?" Medjutim, imao sam i par situacija gde vozac nije video, pa opet ja ispadoh grbav sto nisam upozorio...
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Uh, ja sam tako više puta ispadao grbav jer ćutim kao zaliven kada sam suvozač. :S Ustvari, ne komentarišem vožnju i dešavanja, nego ćaskamo o nekim drugim stvarima.

E, da, zaboravih reći da mrzim kada vozači nazivaju druge vozače i pešake raznoraznim pogrdnim imenima, samo zato što naprave neku grešku. Recimo: "vidi onog kretena", "budalo, čemu ti služe žmigavci?!" itd... :D

U 99% slučajeva ne komentarišem ponašanja ostalih u saobraćaju.

Off topic
Eto, naljutilo me pre neki dan, kada sam vozio u Bg-u(Bul K. Aleksandra), nekoliko puta sam pristojno pustao druge da se ubace ispred mene(neki su čak bili kvarni, pa se bezobzirno i bez pokazivača ubacivali a ja kočio), a ja sam 2 puta hteo na vreme da se prestrojim i trubili su mi na prvo treptanje žmigavca, pa sam morao da kočim i propuštam sve iz te trake da bih se ubacio. :S
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kad sam bio klinac vozio sam se sa ujakom koji je dok je vozio konstantno psovao u saobracaju i ja sam mislio da covek nije normalan. A onda sam i ja dobio vozacku.
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:

Post od FitnessGuy »

Imam ja komšiju koji čim upali auto počne da psuje. :D Neverovatno kako lagano nađe stvari koje bi psovao, a koje meni ne bi ni pale na pamet. :D
Korisnikov avatar
Modesty
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:28
Garaža: 207 1.4 HDI

Post od Modesty »

Zene sa neiscrpnim temama za razgovor/monolog... koje kad pojacam muziku pocnu jos glasnije da pricaju... Slika

Izvini Mljacko, ali i ti si zena... :mrgreen:
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Odgovori