Jezivo mi izgleda onoliki tablet.
A kao da u njega sada prebacuju i komande klimatizacije.
Užas na šta to (meni) liči. Ma koji brend da je.
2020 Ford Puma
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: 2020 Ford Puma
Baš sam napomenuo u testu da je odlično što ima izdvojene komande klime i da to mnogi sada vraćaju na zahtev kupaca. Al izgleda još do Forda nije stigla ta informacija. Da se nadamo da će biti ipak drugačije.
Posetite www.garaza.rs !
Koliko znam, i Kuga će pri skorašnjem redizajnu dobiti u standardnoj opremi novi ekran dijagonale 13,2“ sa operativnim sistemom Sync 4.
MY 2024
On the engine side, it will be available in a micro-hybrid gasoline version of 125 and 155 horsepower. The ST version, still available, loses 30 horsepower and now only has 170 horsepower but its CO2 emissions drop by 20g/km.
The electric version will be revealed later this year and will be called Puma Gen E:

On the engine side, it will be available in a micro-hybrid gasoline version of 125 and 155 horsepower. The ST version, still available, loses 30 horsepower and now only has 170 horsepower but its CO2 emissions drop by 20g/km.
The electric version will be revealed later this year and will be called Puma Gen E:

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Na Ford.co.uk je u detaljnom prikazu modela, kao i u konfiguratoru, odavno samo ova nova (redizajnirana) verzija Pume.
Puma na struju.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ovde ima par Puma hibrida, inace se hibridi dosta voze. Ako je dobra motorizacija onda je veoma zanimljiv izbor. Doduse ST line ne bi porucio nikad, da mi je do spustanja/budzenja odradio bi to na trenutnom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk