Sloba napisao:Isto tako sam doneo sedam tuja od 120 cm iz rasadnika. Volim sam da se zaprljam, taki sam.
E Slobo, slab ti taj Zuki

U Getzu sam preneo 220 tuja od 70ak cm od Beograda do Krcedina... Pa ti vidi... Tuga me spopala kad sam video auto...

Sloba napisao:Isto tako sam doneo sedam tuja od 120 cm iz rasadnika. Volim sam da se zaprljam, taki sam.
Poredim ga sa E klasom po ponudi prostora, los sam termin stavio jer komfor nije samo to.Xepoj87 napisao:Takodje mi je zanimljivo da u ovoj temi passat poredis sa E klasom i govoris da je blizi njoj,nego C klasi,a u drugoj temi poredis sa Lagunom i kako je u odnosu na istu precenjen...
To kako ti gde odgovara?
Inace,Passat nije komforniji od C klase,samo ima bolju ponudu prostora,veci je.
Nisam mislio na potrosnju...Xepoj87 napisao:Kako te kilometar puta izadje 100% vise na D segmentu? Moj auto na primer trosi 5l na otvorenom putu,ne verujem da ostali konkurenti trose vise...
Delimicno se slazem jer 206 i Clio nisu isto sto i Megane i 308 a drugo je da ne treba svakom auto da jednom godisnje natovari cokolade iz Lidla i krene put Hamburga do IzmiraXepoj87 napisao:Ok,neki uspeju i 6-oro ljudi da odvezu na more u Spaniju u Peugeutu 206,ali normalnim ljudima, normalne velicine,da bi mogli normalno da sede,tesko da ce se spakovati i u moj auto,a ne u C segment sa 40% manjim prtljaznikom i 30% manje mesta za ostale ljude u kolima pored vozaca...
Ove nisu bile pakovane i vezivane već ubačene direktno sa njive sa busenjem veličine kao jedna i po košarkaška lopta. Sve su mi grančice ulazile u uši dok sam vozio, puna kola zelenila.bane valjevo napisao:E Slobo, slab ti taj ZukiSloba napisao:Isto tako sam doneo sedam tuja od 120 cm iz rasadnika. Volim sam da se zaprljam, taki sam.![]()
U Getzu sam preneo 220 tuja od 70ak cm od Beograda do Krcedina... Pa ti vidi... Tuga me spopala kad sam video auto...
Vozim auto koji je dugacak 4.8 metara, u gradu se vrtim 10 minuta da nadjem mesto (mada to je vise zbog nedostatka istih, a ne zato sto ne moze 406 da stane).trojanac napisao:
Bilo bi lepo da svako iz svog ugla iznese prednosti i mane određene klase (segmenta), prvenstveno kao vozač model iz te klase. Ovde samo treba biti objektivan i ne porediti udobnost po sistemu da je udobniji Megane od 147, što u velikoj meri zavisi od proizvođača. Možemo porediti Clio vs Megane vs Laguna i slično, ako je neko imao prilike da duže vozi dva ili više modela istog proizvođača, a različite klase.
Putovalo nas 4 u golfu a svi preko 180 cm. Al ok priznajem nismo svi metroseksualci da nosimo po 9 kofera sa 3 nesesera i 5 kremica.Xepoj87 napisao:
Evo ja mogu da uporedim Audi A3 i moju C klasu,dosta vremena sam sa oba proveo... I CLK ima dosta manje mesta recimo od C klase...
U A3 ne moze vise od 3-je ljudi da putuje,osim mozda ako su svi do 175cm.
Nego sta je nego hatchback? C klasa je samo malo vise od hatchbacka sa produzenim gepekom. Prave limuzine pocinju od E klase(po velicini) pa na dalje. Prethodni audi a4 skoro da ima manje mesta pozadi za putnike nego golf.Mada B klasa nije bas C segment i nije HatchBack,nego ju je neko pomenuo,pa eto...
Jel' sad ovo pokusaj iritiranja mene?Xepoj87 napisao: Bmw 3 je taj koji je u toj prici skucen i jedino on nema prostora za D segment od premiuma