Skoro!!!
Rezervisao sam ga i posto je u ponedeljak neradni dan ovde, u utorak cu da idem kod njih da vidimo sta cemo za placanje i za osiguranje.
Hvala svima na savetima, svakako mi je svaki komentar pomogao da se odlucim za nesto
Sto se tice motora, da odlucio sam da mi je dovoljan i necu da se zavaravam da mi treba nesto jace za moje potrebe i kako cu ga koristiti. Sportage mi je ostavio gorak ukus ali ovaj mi je to danas popravio i ja sam zadovoljan. Na autoputu sam ga testirao oko 20km i ubrzanja sa 100 na 130, zvucna izolacija i sve ostalo mi je ostavilo dobar utisak.
Jedan drugar iz Srb ima isti model sa istom opremom ali motor 1.6 160KS i on me je ubedjivao da je ovaj slab, ali mislim da je bolje sto sam probao i sam ocenio. (Svi bi mi jace i bolje ali mozda nekad i nije preko potrebno)
Sto se tice boje i sam sam imao takav prvi utisak kada sam gledao slike ali uzivo mi je bio mnogo mnogo lepsi tako da o tome vise nisam ni mislio kada sam ga gledao.
Isto dvoje ljudi mi je reklo: smedji??? Dok mi je taj drug sto ima sivog QQ rekao da mu se svidjao i taj kad je kupovao.
Tako da eto i u tom segmentu sam prelomio i mislim da je dobra odluka
(zena je jos skepticna jer nije mogla da ide danas sa mnom na voznju i za sada ima istu reakciju i boji se da nije ruzan)
Porukom sam sada potvrdio da je primer ugovora ok, ali sve ce se finalizovati sledece nedelje.
Hvala jos jednom i uzdravlje, odo da otvorim jedno