A na te klocne mislite, ja sam mislio da je to neki odstojnik da bih mogao Stelvia da podignem jer mislim da će mi ova dizalica biti niska sad. Postoji li nešto takvo?
Inače, ispod spuštene Giuliette sam jedva ubacivao dizalicu, bukvalno u 2 mm sam uspevao, znači ftj-ov sporCki golf još niži, svaka Ćast.
sebekkg napisao: 16 Sep 2025, 15:49
Ja sam moju ovakvu platio 20ak evra.
Mnogo je ovo.
15ak evra vise ali barem postoji legit garancija i nema cimanja sa prodavcima i kuririma. Vise me je interesovalo kako se pokazala u praksi za sezonsku zamenu tockova tj amatersku upotrebu.
Pa doduše ja sam ovu uzeo u bauhausu u sloveniji pa sumnjam da nema garancije kod njih.
zarekg napisao: 17 Sep 2025, 21:02
A šta fali fabričkim dizalicama?
Brze i lakse je sa krokodilkom. Fiatove dizalice su bas neefikasne i mnogo vintanja treba da bi se auto podigao. Na primer, BMW dizalica daleko brze podize automobil.
Ja dizem fabrickom i aku odvijacem, ide bas brzo. Pazite s tim krokodilkama da ne ostetite pragove, kao po servisima sto rade. Stavite gumu da dodirne povrsine ili ako nema bar krpu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I ja tako radim. Meni je na kraju dizalice neka standardna velicina kao za tocak, 17, 19, 21 ne znam napamet, pa samo koristim klasican nastavak za odvijac. Ovako nesto
To generise previe opterecenja na taj sraf koji dize dizalicu, na kraju ce se pregrejati i puknuce, ili ce pojesti navoje.
Obicno se sve to dimenzionise za upotrebu za koju je namenjeno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.