digital napisao: 23 Jan 2021, 10:09
Ovo drugo je upitanju. Nije spustana cena, a relativno skoro je objavljen oglas.
Ne zelim da budem nepristojan i ponudim dosta manje pa me eventualno otkace i nece da prodaju...a opet da ne ponudim malo manje od prve cene i oni pihvate iako sam imao jos prostora za cenkanje.
pa ti im ponudi da ti malo spuste cenu novog kog kupuješ umesto da ti dižeš cenu tog što prodaješ
Boringly average, but also perfect for school run mums
Moja logika je da jeftinije automobile do recimo 2500 oglasim nekih 200 vise i toliko i spustim, skuplje pojacam za 300-400 i to je to
Preko toga ide samo u slucaju da mi duze stoji auto ili se u medjuvremenu ispostavi da ima neku sitnicu koju sam prevideo od ulaganja
digital napisao: 23 Jan 2021, 10:09
Ovo drugo je upitanju. Nije spustana cena, a relativno skoro je objavljen oglas.
Ne zelim da budem nepristojan i ponudim dosta manje pa me eventualno otkace i nece da prodaju...a opet da ne ponudim malo manje od prve cene i oni pihvate iako sam imao jos prostora za cenkanje.
pa ti im ponudi da ti malo spuste cenu novog kog kupuješ umesto da ti dižeš cenu tog što prodaješ
Hocu da kupim polovan auto. Kamo srece da kupujem nov i dajem moj stari.
A zavisi i koliko dugo prodaje.
Ja sam pre 3 meseca gledao jedan 320d koji je na oglasu krenuo sa oko 9 hiljada, ne secam se tacno, u trenutku kad sam gledao je bio 8300 na oglasu. Auto je bio dosta umoran, realno ne znam ni da li bih ga uzeo za 7 ali je prodavac tada rekao da ne bi isao ispod 8. Pre neki dan vidim auto u oglasu za 7600 plus stoji da nije fiksno.
Uvek sam za varijantu kupljeno u Srbiji pa kakav god da je nego od preko nov nov nov ili top i prava km servisna i te fore. Komšija dovozi auta iz Holandije auta su mu dobra al je i cena bar za 10% jača od konkurencije i sve proda ....godisnje pre 40 kom proda...naprodavao se 307 karavana to nije normalno..