SUP board
Re: SUP board
Imate na ananas 335 dasku za 21k i sa kodom a3000 -3000rsd.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Vredi, imam SUP od istog proizvođača, drugo leto, poprilično izdržljiva.Momčilo napisao: 14 Jul 2025, 13:50 Vredi li to čemu da se kupi? Mislim na ovaj model i proizvođača.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tidal King je super ispao. Posebno kajak dodatak, sedište i duplo veslo.
Sin ne silazi

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sin ne silazi

Besplatna dostava danas.
https://eplaneta.rs/funwater-sup-daska- ... -sup-daska
https://eplaneta.rs/funwater-sup-daska- ... -sup-daska
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kojim aftermarket lepkom krpite rupe na sup ako vam se stvrdnuo onaj iz repair kita?
Evo me sad u zalivu, ne silazim sa daske, uglavnom je vozim kao kajak.
Jutros konačno uhvatim mirno more pa isprobao i malo stojeći i nije loše išlo

Ovo je sve sup nego nisam odabrao dobar sport u startu + imam još nekih 7-8 minuta pre toga kada nisam uključio aktivnost na satu.
Jutros konačno uhvatim mirno more pa isprobao i malo stojeći i nije loše išlo

Ovo je sve sup nego nisam odabrao dobar sport u startu + imam još nekih 7-8 minuta pre toga kada nisam uključio aktivnost na satu.
ove godine grcka puna sup-ova, sto nasi sto stranci
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Jel koristite Uv odecu i i uv kape,dok provodite vreme na toj dasci?
Deca nose a ja slabo mada najviše sam na dasci rano ujutru i popodne posle 17h kada sunce ne prži toliko. Ali svakako je preporuka da se nosi uv garderoba.
- zdushan
Ja izbegavam najjače sunce generalno, ali pre cu ostati kuci nego biti obučen na plaži koje god doba dana da je u pitanju..
Neki dan vidim, komsijina deca se vratila belja sa mora nego što su otišli...ludost. Moji su crni kao ugarci
Neki dan vidim, komsijina deca se vratila belja sa mora nego što su otišli...ludost. Moji su crni kao ugarci

Ne treba preterivati na suncu svakako, ja pocrnim fino jer me lako hvata sunce, ne pazim se preterano, namazem se jednom u toku odlaska na plazu i to je, moja zena recimo ne voli sunce i ona veci deo na plazi je u u hladovini, samo kad je u vodi je na suncu i onda vrlo malo pocrni a klinac je sredina pocrni onako taman da se vide tragovi kupaceg
ali daleko manje nego druga deca jer ga supruga dosta maze a nekad ga natera i majicu da obuce kad se igra u pesku.
Koliko sam video na daskama je pola pola, neki nose odecu neki ne, ali jebeno je biti na dasci duze vreme i da te przi sunce.
Ove godine na jednoj plazi gde smo cesto isli bio je neki lik sa ovakvom daksom na struju
dobra stvar i bas fino brzo ide, ali koliko videh na netu brzinski prilicno skupa igracka, 5-15k $...malo nezgodno za transport i dok udjes u vodu posto treba otici malo dublje da je okrenes perajem na dole a da ne kaci u plicak ali posle pise po pucini samo tako, taj lik je uvek bio u ful opremi, nesto poput ronilackog odela

Koliko sam video na daskama je pola pola, neki nose odecu neki ne, ali jebeno je biti na dasci duze vreme i da te przi sunce.
Ove godine na jednoj plazi gde smo cesto isli bio je neki lik sa ovakvom daksom na struju

dobra stvar i bas fino brzo ide, ali koliko videh na netu brzinski prilicno skupa igracka, 5-15k $...malo nezgodno za transport i dok udjes u vodu posto treba otici malo dublje da je okrenes perajem na dole a da ne kaci u plicak ali posle pise po pucini samo tako, taj lik je uvek bio u ful opremi, nesto poput ronilackog odela
Meni su deca još mala (4.5 godine i 9 meseci) pa ih žena čuva od sunca. Ja sam generalno dosta napolju i sada na moru mi se lepo izjednači boja, bude svuda kao ovde na ruci

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Ovako se to radi
(s napomenom stojeci). Doduse meni nije prvi put, vec par godina imamo SUP. Super je zabava i za velike i za male
.
Ja uglavnom iskoristim jutarnje veijeme, tad nikom ne trebam jer svi spavaju
. Pa se onda manje osjeti i sunce i potrebe za nekom dodatnom opremom za zastitu.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Ja uglavnom iskoristim jutarnje veijeme, tad nikom ne trebam jer svi spavaju

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- zdushan
Vila Karavitsi baza?
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30