http://www.youtube.com/watch?v=uNdo0_RtOD8
Mogao bih ja sad da se napravim pametan i da blokiram ulaz na njegovu njivu kad bude trebao da seje.
To i ja kazem. U ovoj zemlji cim nekome NEKO nesto duguje ili nekome nesto ne odgovara, on izadje i blokira put.Geza napisao: Mogao bih ja sad da se napravim pametan i da blokiram ulaz na njegovu njivu kad bude trebao da seje.
Na kakvu SMEJURIJU od sluzbe nase pare od poreza idu-ovo je strasno.....cuj nisu reagovali!Sloba napisao: Nakon pola sata se vratio sa još tridesetak ljudi koji su počeli da lupaju po traktorima. Policija koja se nalazila na mostu ništa nije uradila da spreči incident.[/i]
A to je vec mentalitet, tu smo nemocniGeza napisao:Vidite na drugom video zapisu kakvi su traktori u pitanju i koji su motivi za protest. Niko od njih niti je gladan, niti je žedan. Navikli su da ih država finansira i čim se zavrne slavina - problem. Ne živite na selu da vidite kakvo je izigravanje veličine i (izvinite na izrazu) proseravanje. Komšija kupio traktor - ja moram veći. Komšija uzeo 10 jutara zemlje u zakup - ja ću 15 ...