Blokade puteva

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Blokade puteva

Post od Geza »

http://www.youtube.com/watch?v=wYofMbfh ... r_embedded

:kuku:

http://www.youtube.com/watch?v=uNdo0_RtOD8

Mogao bih ja sad da se napravim pametan i da blokiram ulaz na njegovu njivu kad bude trebao da seje.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Geza napisao: Mogao bih ja sad da se napravim pametan i da blokiram ulaz na njegovu njivu kad bude trebao da seje.
To i ja kazem. U ovoj zemlji cim nekome NEKO nesto duguje ili nekome nesto ne odgovara, on izadje i blokira put.
Sad meni moj komsija nije vratio 200 eur koje sam mu pozajmio pre 3 meseca, sudstvo mu ne moze nista, policiju zabole za nase pozajmice i ja treba da izadjem i da blokiram put kako bih skrenuo paznju sto on meni nije vratio pare. Sprdnja!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ja ne kazem da je ovo dobro, ali ne mogu barem da se ne saosecam sa obicnim ljudima. Jer znam vrlo dobro, kako obican seljak zivi. Imam odlican uvid kuci!

Ako se zna da iza protesta stoje tajkuni, to je najlakse utvrditi: mora taj traktor da bude na nakoga registrovan!

Poenta je ovde, bar za mene mnogo gora: ova drzava pripada svima sem onom ko je najvise zasluzuje-NJENOM NARODU!
Sloba napisao: Nakon pola sata se vratio sa još tridesetak ljudi koji su počeli da lupaju po traktorima. Policija koja se nalazila na mostu ništa nije uradila da spreči incident.[/i]
Na kakvu SMEJURIJU od sluzbe nase pare od poreza idu-ovo je strasno.....cuj nisu reagovali!
Poslednja izmena od superboss u 30 Mar 2012, 21:07, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Vidite na drugom video zapisu kakvi su traktori u pitanju i koji su motivi za protest. Niko od njih niti je gladan, niti je žedan. Navikli su da ih država finansira i čim se zavrne slavina - problem. Ne živite na selu da vidite kakvo je izigravanje veličine i (izvinite na izrazu) proseravanje. Komšija kupio traktor - ja moram veći. Komšija uzeo 10 jutara zemlje u zakup - ja ću 15 ...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Cherokee
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI

Post od Cherokee »

Ja danas videh traktore i policiju na Klisi, raskrsnica na Sentandrejskom putu posle mosta, gde se skrece za poligon i Najlon. Cudi me sta ce tu? :think:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Bili su na kratko blokirali taj most (reče mi danas kolega), pa ih je policija valjda sklonila...
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Krenuli ispred Banovine
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Putevi u Srbiji

Post od McGruja »

To ne bi smeli da dozvoljavamo tek tako

Mora bar malo batinjanja i pretnji

Aj sad svi blokiramo put jer je meni skup benzin
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Putevi u Srbiji

Post od Ogi »

Moj cale je inace u vikendici u Perlezu i ne moze da se vrati kuci... u stvari, mozda moze preko Albukerkija...
Kada je prekjuce hteo da krene nazad video je 350 traktora kako prolaze pored kuce...
boki
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2012, 00:25

Blokade puteva

Post od boki »

Fiat-Lancia Club Serbia
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Geza napisao:Vidite na drugom video zapisu kakvi su traktori u pitanju i koji su motivi za protest. Niko od njih niti je gladan, niti je žedan. Navikli su da ih država finansira i čim se zavrne slavina - problem. Ne živite na selu da vidite kakvo je izigravanje veličine i (izvinite na izrazu) proseravanje. Komšija kupio traktor - ja moram veći. Komšija uzeo 10 jutara zemlje u zakup - ja ću 15 ...
A to je vec mentalitet, tu smo nemocni :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

mentOlitet
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

http://www.b92.net/biz/komentari.php?na ... 8#k6791533

Sad citam ove komentare. Pa tu ima mesta za mahinacije kako god okrenes. I meni nije jasno, ko ce dati 200e za hektar zemlje, da bi uzeo 14000din :| Ne znam kako su radili te mahinacije, ako su tu doskocili, doskocice i ovde.
Onaj prvi preporuceni komentar, ako je tacan, onda ce opet dosta ljudi biti na gubitku.

Kako god okrenes, neko tu nesto petlja i lobira u vlasti.
Odgovori