Auto do 30.000e u CH
Re: Nov ili polovan automobil - prednosti i mane
Ma slicne su cene a razlika je jedino sto Mercedes moze da se nadje godinu dana star po prihvatljivijoj ceni dok BMW ne moze jer je tek pocela prodaja.
Restilizovana C klasa mi se veoma dopada i moze da se nadje po super ceni...svakako cu jos razmisliti, ne zurim nigde.
Restilizovana C klasa mi se veoma dopada i moze da se nadje po super ceni...svakako cu jos razmisliti, ne zurim nigde.
Bas gledam i Mercedes stvarno dosta nudi kao standardnu opremu, zapravo to je manje-vise sve sto mi treba.
Audi koji mi je ranije bio opcija sam sad definitivno izbacio iz igre jer su malo bolje opremljeni modeli sa motorom od 170ks preskupi i cenom su blizi BMW-u F30 (koji je da se ne lazemo mnogo bolji i savremeniji).
Kad malo bolje razmislim, izbor se svodi na C w204 restyle (C220 ili 250cdi) i BMW F30 (320d).
Audi koji mi je ranije bio opcija sam sad definitivno izbacio iz igre jer su malo bolje opremljeni modeli sa motorom od 170ks preskupi i cenom su blizi BMW-u F30 (koji je da se ne lazemo mnogo bolji i savremeniji).
Kad malo bolje razmislim, izbor se svodi na C w204 restyle (C220 ili 250cdi) i BMW F30 (320d).
opet ces bolje proci sa c klasom, jer je vec godinu dana star pa je mnooogo bolja ponuda polovnih-1g., a da imas pare pa i da juris novog bimer, koji za mene, ljubitelja audija je stvarno
, jer se kod njega dosta merc-osnovnih stvari doplacuje.

pitanje je i koje decije bolesti ima Bmw,s obzirom da je nov model,pa je i to neka vrsta rizika,mada ne mora da znaci,dok je C klasa sigurno u najkvalitetnijoj verziji 
Inace,video sam sinoc novi Bmw 3,i ako mi se ne svidja to sto nisam mogao 2 minuta da budem aiguran da li je 3-ka u pitanju dok nisam obisao,auto je spreda brutalno lep <3

Inace,video sam sinoc novi Bmw 3,i ako mi se ne svidja to sto nisam mogao 2 minuta da budem aiguran da li je 3-ka u pitanju dok nisam obisao,auto je spreda brutalno lep <3

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
to po pitanju pocetnih gresaka(djecijih bolesti
) i jeste pitanje,mada u kolikoj meri je sada bmw u luksuzu da pravi sebi prostor za greske, kada je konkurencija i te kako velika. a sa druge strane vec restilizovana, preciscena c klasa, deluje sve po ps-u. tako da je to za c klasu + kao kuca. i jos ne gubi na vrednosti toliko. on ce moci da je vozi godinu dve, i da je proda ovde, pa da mu bude gubitak i manji
.

Licno ne verujem da ce F30 imati neke "decije bolesti" ako pricamo o dizelu.
Na 328i ne bih smeo da se kladim...
Sto se tice gubljenja na vrednosti, citam u nemackim autocasopisima da je BMW po tom pitanju prvi tj. najvise gubi na ceni.
Mercedes i Audi su tu negde, s'tim da Audi za nijansu bolje drzi cenu.
Na 328i ne bih smeo da se kladim...
Sto se tice gubljenja na vrednosti, citam u nemackim autocasopisima da je BMW po tom pitanju prvi tj. najvise gubi na ceni.
Mercedes i Audi su tu negde, s'tim da Audi za nijansu bolje drzi cenu.
Bio danas u Hondinom salonu da pogledam Accord Type S benzinac posto mi je on jedna od potencijalnih opcija kao nov auto.
Mogu da kazem da mi se veoma svidja onako na prvi pogled bez probne voznje.
Unutra je veoma prostran, polozaj za volanom super, kvalitet materijala veoma dobar a u Type S varijanti izgleda extra.
Jedno sto bih zamerio je veoma losa zavrsna obrada u prtljazniku...tapacirunzi nisu lepo ukrojeni pa se na nekim mestima vidi cak i lim a zvucnici i kablovi vise onako bez ikakve zastite.
Opcija sa ful opremom, koja ukljucuje i premium audio sistem, navigaciju sa kamerom za rikverc i jos mnogo zajebancija, manuelnim menjacem i 2.4 motorom staje oko 33ke.
Uz to se dobija i 5 godina (150kkm) garancije sa Honda asistencijom (shlep u slucaju kvara, zamenski auto, hotel...) u Evropi.
Mogu da kazem da mi se veoma svidja onako na prvi pogled bez probne voznje.
Unutra je veoma prostran, polozaj za volanom super, kvalitet materijala veoma dobar a u Type S varijanti izgleda extra.
Jedno sto bih zamerio je veoma losa zavrsna obrada u prtljazniku...tapacirunzi nisu lepo ukrojeni pa se na nekim mestima vidi cak i lim a zvucnici i kablovi vise onako bez ikakve zastite.
Opcija sa ful opremom, koja ukljucuje i premium audio sistem, navigaciju sa kamerom za rikverc i jos mnogo zajebancija, manuelnim menjacem i 2.4 motorom staje oko 33ke.
Uz to se dobija i 5 godina (150kkm) garancije sa Honda asistencijom (shlep u slucaju kvara, zamenski auto, hotel...) u Evropi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Auto do 30.000e u CH
Ako si zainteresovan za Hondu mogu se raspitati kod servisera kakao se pokazao taj Accord. Jedino što mislim da je taj 2.4 jako redak kod nas, pitanje je koliko imaju iskustva sa tim motorom.
Posetite www.garaza.rs !
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
preskupe su sad Honde iz Japana.
A taj šlep ti ionako ne treba, samo bi bacio pare

Boringly average, but also perfect for school run mums
u cemu je fora sa ovim mercedesom od 16000km, za 37000e, mislim skup je, koliko je nov takav ..
svakako je sigurna kupovina, po meni je i 100.000km pravih sigurna kupovina ako pricamo o mercedesu, koji nema preforsirane nego cak i ispod proseka forsirane motore...
za moj nacin voznje, laganica, mecka je zakon , jedino mi onako malo brand ima losu konotaciju u srbiji, ali svakako dobra stvar

svakako je sigurna kupovina, po meni je i 100.000km pravih sigurna kupovina ako pricamo o mercedesu, koji nema preforsirane nego cak i ispod proseka forsirane motore...

za moj nacin voznje, laganica, mecka je zakon , jedino mi onako malo brand ima losu konotaciju u srbiji, ali svakako dobra stvar

Pa mozes da pitas onako neobavezno kad budes isao. Nisam jos nista resio ali mi se auto veoma dopada, ponavljam, na prvi pogled bez voznjetrojanac napisao:Ako si zainteresovan za Hondu mogu se raspitati kod servisera kakao se pokazao taj Accord. Jedino što mislim da je taj 2.4 jako redak kod nas, pitanje je koliko imaju iskustva sa tim motorom.

Na netu nisam nasao nikakve primedbe na te motore, naprotiv, svi hvale Hondine benzince.
To ne bih placao ja vec je ukljuceno u cenu.Ji 4Tze napisao:preskupe su sad Honde iz Japana.
Za cenu smatram da je veoma pristojna...e sad, da li moze manje, to ne znam.
Oko 10000e viseswemir napisao:u cemu je fora sa ovim mercedesom od 16000km, za 37000e, mislim skup je, koliko je nov takav ..![]()

Nebitno, u svakom slucaju kaze mi drugar da moze da se nadje i za manje love.
Ako bi uzimao takav auto ne bi mnogo izvoljevao sa izborom motora vec mi je bitno da je u sto boljem stanju, da nije koriscen u rent a car agenciji i sl.
U opciji su benzinci 200cgi i 250cgi kao i dizeli 220 i 250. Malo sam citao po raznim forumima i super ocene sam nasao i za C300...
Inace, ne bih davao toliku lovu na polovnjaka ali ovo mi je koliko-toliko sigurna varijanta.
Svi nemacki premiumi, svuda imaju losu konotaciju i od toga ne mozes pobeciswemir napisao:mecka je zakon , jedino mi onako malo brand ima losu konotaciju u srbiji, ali svakako dobra stvar

Mercedes se vezuje za penzionere, seljake itd. a BMW sa agresivne i uspaljene likove.
Meni to nije bitno, vec mi je bitno da mi se auto dopada.
Nova definicija BMW vozaca je:
`Bahati vozac`
Bas sam pre neki dan gledao neku nasu reklamu za bezbednost saobracaja, naravno glavni negativci su vozili bmw, a sta drugo
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
`Bahati vozac`
Bas sam pre neki dan gledao neku nasu reklamu za bezbednost saobracaja, naravno glavni negativci su vozili bmw, a sta drugo

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
To stoji...po nekim globalnim istrazivanjima vozaci BMW-a jesu najbahatiji.
Mada to je previse generalizovan stav, kao i Mercedes=seljak.
Cini mi se da su u Italiji najbahataji vozaci Puntica i Ducata
Mada to je previse generalizovan stav, kao i Mercedes=seljak.
Cini mi se da su u Italiji najbahataji vozaci Puntica i Ducata

Sto vise citam i gledam testove o Accord-u, sve vise mi se svidja 
Bas gledam ponude dilera i nadjoh jedan test model za super cenu...
http://www.autoscout24.ch/Search/Detail ... hid=491217
Nov je naravno bolji ali ni ovaj nije los ako se uzme u obzir usteda od 8000e

Bas gledam ponude dilera i nadjoh jedan test model za super cenu...
http://www.autoscout24.ch/Search/Detail ... hid=491217
Nov je naravno bolji ali ni ovaj nije los ako se uzme u obzir usteda od 8000e

Koliko kosta gore Mazda 3 MPS ? Ja bi razmislio ozbiljno o njoj 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .