Registracione nalepnice - kako i gde ih postaviti?
Re: Saobraćajne dozvole
Ako imate problema sa nalepnicom, idite do nekog glass servisa u okolini, oni će to skinuti brzo
Imam njihov žilet za skidanje nalepnica, uzeo sam ga pre par godina, nešto mi je za Fabiju trebalo
Nije toliko fleksibilan, jedna strana je ravna, na drugoj je oštrica, i ide sasvim lagano skidanje bilo koje nalepnice
Problem sa našom registracionom nalepnicom je to što je suviše tanka, i to ne dozvoljava normalnu upotrebu žileta
Imam njihov žilet za skidanje nalepnica, uzeo sam ga pre par godina, nešto mi je za Fabiju trebalo
Nije toliko fleksibilan, jedna strana je ravna, na drugoj je oštrica, i ide sasvim lagano skidanje bilo koje nalepnice
Problem sa našom registracionom nalepnicom je to što je suviše tanka, i to ne dozvoljava normalnu upotrebu žileta
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Проблем са тим "ножићем" који користе сви који стављају фолије је тај што је код њега нагласак на снази а не на савитљивости, тако да је погоднији за равне површине.
Знам јер мој брат лепи фолије...
Знам јер мој брат лепи фолије...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Problem je takodje onome ko iz estetskih razloga nalepnicu nisko zavuce, skroz u ugao table i stakla. Kao ja na primer 

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
И ја!!
"Срећа" па ми је лед разбио шоферку, а приликом замене су ми у глас сервису скидали налепницу па је прелепљивали тако да сада не хвата баш најбоље нову шоферку.
То значи да ће бити мањи проблем за скидање за пар месеци.

"Срећа" па ми је лед разбио шоферку, а приликом замене су ми у глас сервису скидали налепницу па је прелепљивали тако да сада не хвата баш најбоље нову шоферку.
То значи да ће бити мањи проблем за скидање за пар месеци.

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Eto, ko kaze da nema srece kada mu se razbije soferkaФилиповић napisao:И ја!!![]()
"Срећа" па ми је лед разбио шоферку,

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Ovako sam sve uradio za manje od 2 min.Rakhil napisao:Nalepnicu skidas tako sto u farbari bilo kojoj kupis poseban skalper za skidanje nalepnica (60 dinara), uzmes neki od univerzalnih kucnih cistaca (Axel Sgrasso, npr), stavis neku krpu na tablu da ne useres ili ostetis pa krenes lagano. Ostatke skines medicinskim benzinom, prebrises alkoholom i lepis novu.

Kupio sam strugalicu u farbari za 80 din. i medicinski benzin u apoteci od 100 ml za 100 din.
Prosto i jednostavno, nemojte od toga da izvodite nauku

Never Say Never Again
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Danas sam registrovao Suzuki. Jbt, nalepnice za šoferku nisu ni blizu kvalitetne kao prošle godine.
- Grujic
- Moderator
I lepak je slabiji, i stampa je isfuserisana...
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Štampa je takva zato što se radi na licu mesta dok su prve bile kompletno odrađene u BG, tako sam bar načuo. I kod mene je polovična štampa registarske oznake i datuma isteka, kao da je toner pred riknjavanjem.Grujic napisao:I lepak je slabiji, i stampa je isfuserisana...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Štampanje registarskog broja i datuma važenja na nalepnici je i ranije bilo na licu mesta, na šalteru MUP-a. Od svežine tonera zavisi kako će to izgledati... 

Poslednja izmena od Saša u 03 Apr 2012, 23:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Kako god, i bez loše štampe, sama nalepnica je nikakva u odnosu na prošlogodišnju.
Ja sam to odmah napisao... skroz je drugacija i kljakava.Sloba napisao:Danas sam registrovao Suzuki. Jbt, nalepnice za šoferku nisu ni blizu kvalitetne kao prošle godine.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ajmo sada i zbog toga da se bedacimo !! Nema veze sto je gorivo 170 dinara ! Ipak je kvalitet nalepnice od krucijalne vaznosti.cozmo napisao:Ja sam to odmah napisao... skroz je drugacija i kljakava.Sloba napisao:Danas sam registrovao Suzuki. Jbt, nalepnice za šoferku nisu ni blizu kvalitetne kao prošle godine.
- Grujic
- Moderator
Pa po toj logici ne bi trebalo da pricamo o 95% stvari.