Ja u "sajamske popuste" ne verujem
Pa ni kod Toyote. A jednu sam uzeo i pod tim "sajamskim uslovima", koji su te godine ( u oglašavanju ) ostali isti do kraja godine. A tako je i sada. Ali, o tome možda na drugoj temi
Ja u "sajamske popuste" ne verujem
Hvala ti na razjašnjenju iz prve ruke!Day Walker napisao:Karoq Selection Plus je nekadašnji Style paket i to vozilo je znatno bolje od Kamiqa Monte Carlo.
Oseti se razlika u klasi, Karoq je udobniji, prostraniji i ima bolja sedišta.
Ja ti garantujem da održavanje Toyote u ovl. mreži nije skuplje od održavanja Škode u ovl. mreži.srdjanyo napisao: 03 Feb 2026, 10:38Hvala ti na razjašnjenju iz prve ruke!Day Walker napisao:Karoq Selection Plus je nekadašnji Style paket i to vozilo je znatno bolje od Kamiqa Monte Carlo.
@pedalaš Yaris Cross Hybrid je 23990 € Luna, ali :bela boja, ima dosta ne fer akciju 10 godina održavanja (servisi 300-350, veliki servis na 90000 km koji košta skoro 650 €). I kad bolje razmislim, Yaris Cross jeste odličan izbor za mene i moju porodicu, ali čini mi se da nam je budžetski nedostižan. Kad se sve to sabere i oduzme I podeli sa brojem godina kredita... Ako me razumeš
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
E gas za klimu ce ga spasiti, nece platiti punjenje nakon 10 godina dva nego tri somashandu90 napisao:Racunaj tu i novi gas za klimu koji je skup
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad je 32000Heinz napisao:30k je Karoq (bio).
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne bih Golfa. Već sam imao dvojku.elMaestro napisao:Rekoste i da Kamiq ima duži međuosovinski razmak, što znači duži prag, kad dođe vreme za limariju da se radi za 30 godina, opet razlika u ceni verovatno.![]()
Ne znam koje su cene u pitanju i koliko je bitan SUV dizajn, ali rekao bih da Golf eTSI nije ništa posebno skuplji od navedenih, ako se gleda fauve koncern. A opet, dati blizu 30k za Kamiqa koji je Fabia/Scala/šta već mi malo nema smisla. Ne pričam o kupovini auta na metar, nego jednostavno nisu ista klasa poredeći kvalitet.
Uzgred, šta donosi MC oprema kod Kamiqa sem estetike?
Hoću nešto da mogu lakše da ulazim i izlazim 42. je za 2i po meseca. 
Kakva je ovo registracija? Mislim na broj.Kabe napisao:Ajd da uklizam i ja kao portparol Toyote, tačnije Yarisa Cross.
4000 km druženja, mesec dana, SOL paket...
Odličan višenamenski auto, a za dgra zbog hibrida stvoren. Prostor na zadnjoj klupi za mene od 2m - stativa (čitaj nizak krov), za decu taman. Napred gde mi je i mesto je odlična priča...
Ako treba još neke info, tu sam...
Zašto bih punio gasom klima uređaj, ako je sistem ispravan (zatvoren)?ftj napisao:E gas za klimu ce ga spasiti, nece platiti punjenje nakon 10 godina dva nego tri somashandu90 napisao:Racunaj tu i novi gas za klimu koji je skup
Nažalost, nemamo drugih opcija da dođemo do novog auta. Male plate, penzioneri oko nas imaju male penzije i tako. Imamo samo leđa, što bi rekao moj pokojni deda Sima.sasha015 napisao:Kamiq u osnovnoj opremi i alu felne.
1.2 tsi.
Krovni kofer za višak stvari.
Ne zakopavaj se u kredit na duže.2-3 godine maksimalno.
Nov auto u Srbiji,kao fizičko lice može da priušti oko 3% stanovništa.
Ima i drugih stvari u životu,bitnijih.
Uvek je tu dozvoljeni minus u visini plate za hitne popravke krševa. Ne pitaj kako znam.shandu90 napisao:Racunaj tu i novi gas za klimu koji je skup
Kapiramo se, bratac!Heinz napisao:Novo je novo.
Ceo život vozim polovna autA. Videćemo, sigurno nećemo da upadnemo u situaciju "seci uši - krpi dupe". Hvala ti.Dzona napisao:To sam i ja hteo da priupitam. Ukoliko nisi bas spreman na toliki izdatak - mozda ti je bolja opcija da gledas neki veoma mlad polovnjak?
Uvek ima ponuda vozila koja su dosta mlada 2-3god stara, koja su po pravilu dosta povoljnija, a nisu nesto mnogo zahtevnija za odrzavanje i od novog auta.
Takodje se mogu naci i vozila koja su jos pod garancijom...
Samo kazem...
Razmotrićemo na porodičnom savetu. Nećemo "grlom u jagode". Hvala. Ako baš nemamo ni zašta što vredi, uvek možemo kupiti novi Klio.dag81 napisao:@srdjanyo, da li si ti siguran da si spreman da kupujes auto te cenovne klase? Treba uzivati u istom a ne spremati se za robiju, kako sam prikazujes.
pedalaš napisao:Ja ti garantujem da održavanje Toyote u ovl. mreži nije skuplje od održavanja Škode u ovl. mreži.srdjanyo napisao: 03 Feb 2026, 10:38Hvala ti na razjašnjenju iz prve ruke!Day Walker napisao:Karoq Selection Plus je nekadašnji Style paket i to vozilo je znatno bolje od Kamiqa Monte Carlo.
@pedalaš Yaris Cross Hybrid je 23990 € Luna, ali :bela boja, ima dosta ne fer akciju 10 godina održavanja (servisi 300-350, veliki servis na 90000 km koji košta skoro 650 €). I kad bolje razmislim, Yaris Cross jeste odličan izbor za mene i moju porodicu, ali čini mi se da nam je budžetski nedostižan. Kad se sve to sabere i oduzme I podeli sa brojem godina kredita... Ako me razumeš
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Oko četiri godine sam paralelno održavao u ovl. mreži Fabiju 1,0 TSI i Jarisa 1,5 ( prethodne generacije ). Nema tu značajne razlike.
A evo ti trenutne cene ( iz aplikacije My Toyota ) redovnih servisa za sadašnji Jaris 1,5 vvti ( nema bitne razlike u odnosu na hibrid 1,5 u YC ), a evo ti da možeš da vidiš i sadržaj nekih od „skupljih servisa“.
Za škodu Oktaviju sam kao potencijalni privatni kupac davno tražio i dobio gotove planove i cene redovnog održavanja za TDI i TSI ( oba sa 6MT ), za „prvih“ 200.000 km. Bile su to za moj ukus tada cifre da se smrzneš ( ali to uopšte nije razlog što ih nisam kupio, već mi se nije dopala visina ponudjenog popusta ). Ako mi daš E-mail adresu, proslediću ti ( Excel tabele su ). Imam takvu Excel tabelu i za 1,0 TSI u Fabiji, ali, ti nije predmet tvog interesovanja.
Seli smo u Karoq, ali u Kamiq nismo.Heinz napisao:Probajte prvo svi da sednete u nj. I kako će to da izgleda kad deca napune npr 14-15 g. (ako već nisu).
Šta bi, ne odgovara broj? Mogu da AI generišem koji god odgovara, samo reciKakva je ovo registracija? Mislim na broj.Image