Ma necu skoro da je menjam jer nemam potrebu, posebno ne za "isti" ali mi se sve vise vrti neki 53xd xD po glaviDelija napisao:Samo sam cekao kad ces da bacis 3-jku u oglase i da pazaris 4-orkuFloyd napisao:@Delija
Kad te Laki obradi, ostaje ti samo da se dogovoris sa mnom oko cene![]()
Hah, postoji "on topic" ovde? Veruj mi, teško je napraviti razliku. Ali mora i jedna ovakva, "mešana" tema da postoji.Laki021 napisao:Ovo je jedan od retkih primera kada off topic tema preraste u novonastali on topic. Svetao primer, te bi mozda bi moderatori mogli da tim povodom otvore novu temu u Kupovini o nabavci BMW F30
starac vujadin napisao:"Premium crv" ti je ušao u glavu i pomutio zdravorazumske prioritete.
Mrzelo me je da pišem druge prednosti, ali u stvari kad razmislim trebalo bi veći napor da nabrojim prednosti ovog Passata sa već bajatim podvozjem, nad svežim modelom Mazde 6...ali, recimo: jeftiniji je, ima više prostora, preglednija, praktičnija, ne krade se, troši manje, savremeniji donji postroj, bezbednija je. Dosta li je?ftj napisao:Passat je tzv. četvrt premium
Ne sumnjam da je mazda statistički pouzdanija i da se dobija jači motor ali ni po čemu ostalom nije bolja.