Piros napisao:Isto tako ti neverujem za tvog "prijatelja" . jer nisi smeo da mu napises ime .
Ime sam ti poslao preko PP-a.
Piros napisao:U prethodnom postu si tvrdio i da je Tudjman osnovao Partizan, a sada se iskreno nadas da neko nece procitati prethodne strane i zasto ti je Starac Vujadin napisao da zeli cinjenice. Niko od ovde deklarisanih Partizanovaca nije sporio da je Tudjman bio predsednik JSD Partizan, ali nije ga osnovao, jer je u klub dosao tek 1954 godine.
Istina je i da su Stjepan Bobek i Zlatko Cajkovski bili u sluzbi NDH, ali zasto nisu uhapseni je pitanje za pokojnog Krcuna, a ne za nas.
Pa i Arkan je jedan od osnivaca Delija pa sta bi po tebi trebali da izvucemo zakljucak da su svi navijaci Zvezde ubice, lopovi, kriminalci i ratni zlocinci. Naravno da nisu, jer gomila tih mladih navijaca i ne zna ko je bio Arkan i da je vodio Delije.
Ajde jedno konkretno pitanje : Ko je osnovao KK Crvenu Zvezdu Telekom?
To u vezi Tuđmana je bio odgovor na starčevo bockanje u vezi Krcuna. Napisao sam gore ko je osnovao Partizan, iako to nigde ne može zvanično da se pročita, na sajtu JSD-a i slično, i nikada pre ove rasprave to nisam spominjao. Hoću ovo da kažem, i ja sam se nekada, kad sam bio klinac palio na to Zvezda srpski, Partizan jugosolovenski klub, ali je poptuno neočekivano za nekoga ko nije klinac da ovde ozbiljno navodi takve podatke posebno ako navija za klub čiji su prvi igrači bile ustaše. Danas mi je potpuno degutantno da vodim takve rasprave, verujem da ćeš se složiti sa tim.
Arkan nikada nije bio vođa Delija u pravom smislu te reči, zna se ko ga je i zašto tu postavio i poređenje nije na mestu.
Današnji KK pravno nije isti kao onaj od pre neku godinu. Ako se isto desi vašem KK-u (a nije neverovatno da se desi), da li ćeš ti navijati i dalje za klub koji je pravno Mega Vizura npr.?
A za Partizan Vujoševića i Danilovića nemam ni trunke sažaljenja, zbog svega što su uradili srpskoj košraci poslednjih 10 godina.
Nego, čuo sam da je FMP promenio ime u "fabrika mesnih proizvoda"