Il ga pruzas, ili ga ne pruzas...
Zna se sta je otpro...
Ili su i tu filozofi uspeli da ga iskomplikuju

Oni idu u paketu, ne dolaze po pozivu nego su jako cesto odmah tu.Texonja napisao:Walkeru, koliko sam citao komunalna policija je dosla jer se ovaj svadjao sa kontrolorom, a potom ga "udario u medjunozje".
Inace se slazem da je gubljenje vremena svako napisano slovo u ovoj temi.
sent from my HTC Sensation
Ja banalizujem??NexT napisao: Uostalom, da li se sklanjas djubretarskom kamoinu kad ide iza tebe? ne? Pa onda se ne sklanjas ni komunalcima kad upale zutu rotaciju... Dovoljan dokaz koliko su oni u stvari nebitni...
Tacno, treba ih ukinuti jer su realno trosenje para a korisnost im je minimalna.Najbolje onda da je ukinemo kad vec nema prava nista da radi, tj narod misli da nema prava.
pa pazi, da gledam u guzvi dal sija kineski dzip sa komunalcima ili sija neki terenski iz EDB, meni je potpuno nebitno... Kad zasija plavo, ja se pomerim.Texonja napisao:Ja banalizujem??NexT napisao: Uostalom, da li se sklanjas djubretarskom kamoinu kad ide iza tebe? ne? Pa onda se ne sklanjas ni komunalcima kad upale zutu rotaciju... Dovoljan dokaz koliko su oni u stvari nebitni...![]()
Inace ovo sto si ti napisao je klasicno vidjenje komunalne policije u nas Srba, a i o tome sam vec pisao. Najbolje onda da je ukinemo kad vec nema prava nista da radi, tj narod misli da nema prava.
A ako kontrolor nema prava nizasta u busu, nema prava komunalna policija, onda najbolje da kontrolu karata vrsi interventna. Ili ni oni nemaju prava? Mozda predsednik Nikolic licno da krene da kontrolise karte i izbacuje putnike ili ni on nema prava?
SAD banalizujem!
To je tacno, ne vole ih uopste, veca plata, a posao im je sviranje u odnosu na regularnu policijusamo polako napisao:Slučajno znam za tihi rat između Komunalne policije i policije (žandarmerije) gde im policija zamera na istim platama a sa mnogo manje odgovornosti i nadležnosti.
Znam i za primere gde su Komunalni pozivali žandarmeriju na intervenciju a ovi ih ladno oladili uz obrazloženje: zaposlili ste se preko veze imate dobre plate pa rešite to kako znate i umete.
U suštini pišemo jedno te isto ali komunalna policija ovde po meni nema nadležnost. Ako je ima ovde onda je ima i za naplatu struje i telefona kao i vode jer su to sve na neki način komunalne službe.