2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Re: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Danas takvi automobili krase spotove repera i slicnih 

Tako gledano svaki dobar auto je seljacki.
Nisam rekao da je auto seljacki, vec da je takve automobile nekad vozila aristokratija a danas to mogu da priuste i tamo neki pevaci, nazovimo ih tako.
Moz ih na prste jedne ruke nabrojati, i dalje to vozi prevashodno aristokratija, izuzeci uvek postoje.
Tu nastupa Reno , poslednje utočište neseljadijeLaki021 napisao:Tako gledano svaki dobar auto je seljacki.

Da je samo u spotovima bilo bi jos i dobro. Ne znam kakva je generalno statistika niti me nesto zanima, ali meni je bentley no.1 seljana trenutno, modeli naravno continental gt i Flying Spur..Aca BG napisao:Danas takvi automobili krase spotove repera i slicnih
Za mene je AM pojam aristokratije.

Ne daj Bože da i Rešo izađe u nekom spotuVelja napisao:Tu nastupa Reno , poslednje utočište neseljadijeLaki021 napisao:Tako gledano svaki dobar auto je seljacki.

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Off topic
Aco,
Jbg, u muzičkoj industriji su oooogromne pare. I meni je krivo što kvalitet ne prolazi (Rap i hip hop su nastali kao underground pokret, bila su to sjajna vremena a danas je najgora moguća komercijala i kičerica, i neuporedivo je sa starijm izdanjima, nažalost).
Meni je drago kada neki umetnik (pod ovim smatram kvalitetan muzičar koji sam sebi radi aranžmane i textove) zarađuje milione i milione...
Scuderia,
Naravno za Aston. Meni je samo krivo što je Bentley nekada bio ekskluzivniji i od RR, i voleo bih da se ponovo vrate sa modelima sličnim kao što smo nabrojali.
Gledah neki katalog '98 najjeftinije RR 400000DEM, a Bentley 600, 700000DEM
Aco,
Jbg, u muzičkoj industriji su oooogromne pare. I meni je krivo što kvalitet ne prolazi (Rap i hip hop su nastali kao underground pokret, bila su to sjajna vremena a danas je najgora moguća komercijala i kičerica, i neuporedivo je sa starijm izdanjima, nažalost).
Meni je drago kada neki umetnik (pod ovim smatram kvalitetan muzičar koji sam sebi radi aranžmane i textove) zarađuje milione i milione...
Scuderia,
Naravno za Aston. Meni je samo krivo što je Bentley nekada bio ekskluzivniji i od RR, i voleo bih da se ponovo vrate sa modelima sličnim kao što smo nabrojali.
Gledah neki katalog '98 najjeftinije RR 400000DEM, a Bentley 600, 700000DEM
Pozdrav
Off topic
Izgubile su se one prave vrednosti, da ne idemo dalje u OT
I ja se slažem za Astona, znam vlasnika jednog DB9. Da je neki đilkoš, ne bih pogledao AM.
Izgubile su se one prave vrednosti, da ne idemo dalje u OT
I ja se slažem za Astona, znam vlasnika jednog DB9. Da je neki đilkoš, ne bih pogledao AM.
Da,posto reperi i ostali ne voze fantoma uopste...
Ne znam kakvu aristokratiju pominjete vi,koja vam je to klasa ljudi,jel moraju da zive u zamku i imaju porodicni grb,ili sta?
Ko ima para,kupi ono sto mu se svidja,i tu se prica zavrsava... Drvo u Bentliju nije nista manje braon zato sto je vlasnik crnja sa zlatnim zybima,nit je vrednije zato sto ga poseduje grof Monte Kristo...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ne znam kakvu aristokratiju pominjete vi,koja vam je to klasa ljudi,jel moraju da zive u zamku i imaju porodicni grb,ili sta?
Ko ima para,kupi ono sto mu se svidja,i tu se prica zavrsava... Drvo u Bentliju nije nista manje braon zato sto je vlasnik crnja sa zlatnim zybima,nit je vrednije zato sto ga poseduje grof Monte Kristo...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ha haaa
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A bila bi fora da i Monte Kristo u rap fazonu. Zamisli kolike je kajle i prstenje našao na onom ostrvu.Xepoj87 napisao:Da,posto reperi i ostali ne voze fantoma uopste...

Širim haos!
Pa mislim,samo uzmi za primer da su Arapi sa zlatnim kolima,upravo koje kakvi princevi...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
http://www.thechauffeur.com/s-class-cli ... ice-award/
The chauffeur industry has spoken and voted the Mercedes-Benz S-Class as the car of choice in The Chauffeur Car of the Year 2014 Readers Choice category.
The top five answers in the survey were:
Mercedes-Benz S-Class LWB – 36%
Audi A8 LWB – 20%
Jaguar XJL – 15%
BMW 7-Series LWB – 5%
Range Rover – 5%
The chauffeur industry has spoken and voted the Mercedes-Benz S-Class as the car of choice in The Chauffeur Car of the Year 2014 Readers Choice category.
The top five answers in the survey were:
Mercedes-Benz S-Class LWB – 36%
Audi A8 LWB – 20%
Jaguar XJL – 15%
BMW 7-Series LWB – 5%
Range Rover – 5%
Re: AW: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Pa naravno... rekoh ja da je auto za kocijase 
p.s. Videh danas jednu S klasu, isla je neko vreme ispred mene pa sam je zagledao. Stvarno izgleda mocno
Gesendet von meinem GT-I9505

p.s. Videh danas jednu S klasu, isla je neko vreme ispred mene pa sam je zagledao. Stvarno izgleda mocno

Gesendet von meinem GT-I9505