Zna li se na kojin deonicama radi?paja napisao:Malopre mi rekoše da je navodno proradio i sistem merenja brzine na AP računanjem brzine kretanja između rampe ulaska i rampe izlaska.
Sent using Tapatalk
Zna li se na kojin deonicama radi?paja napisao:Malopre mi rekoše da je navodno proradio i sistem merenja brzine na AP računanjem brzine kretanja između rampe ulaska i rampe izlaska.
Juce je bilo odvajanja jedne C klase I golfa 3 bugarskih tablica po prolasku naplatne kucice Ns-Bg autoputa. Jesu peglala obojica I malo mi se ucini sumnjivo zaustavljanja dva vozila tek tako sto naravno ne znaci da je ovo pomenuto u pitanju al' treba povesti racuna svakakopaja napisao:Malopre mi rekoše da je navodno proradio i sistem merenja brzine na AP računanjem brzine kretanja između rampe ulaska i rampe izlaska.
Ništa se ne dešava, možeš i da prespavaš, pa da ti prosek brzine bude 2 km/hNexT napisao:I sto je mnogo bitnije, koji prosek je ok?
I sta se desava ako usput stanes na neku pumpu, pa dobijes prosek kao da si vozio 20 na sat?
Doplerov efekat postoji i u odlasku, ne samo u dolasku, tako da mogu da mere i samo škljocaju (ako tome služe).Xepoj87 napisao:Ja ne znam kako mogu na gazeli da mere brzinu,kada su kamere maltene vertikalno postavljene i suprotno smeru kretanja...