Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
ako ti oktavija nije odala utisak dobrog enterijera onda ce te enterijer rapida samo razocarati.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Miljankg, da li enterijer skripi i zvecka nikako ne mozes provaliti na +35. Ne kazem da ce biti drugacije na hladnoci, ali kapiras sta hocu da kazem.
Ja bih obavezno pogledao leona. I pristojan motor i dizajn i predobra (akcijska) cena i garancija...Mislim, ako vec razmatras rapid ili 1.4 atmosferca...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Najjače da će da mu škripi enterijer Civica 
Meni više bode oči koliko je astmatičan taj 1.2 turbo jer ovaj 1.4 je zapravo 1339 ccm.

Meni više bode oči koliko je astmatičan taj 1.2 turbo jer ovaj 1.4 je zapravo 1339 ccm.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Rapid ima baš loš enterijer, to mu je najslabija tačka ubedljivo, svuda je tvrda plastika. Jeste to sve čvrsto uklopljeno, ništa ne škripi, ali i na pogled i na dodir ostavlja baš loš utisak. Oktavija je po tom pitanju mnogo bolja. Vozio sam nekoliko puta 1.6 tdi od 105 konja i iskreno očekivao sam bolje performanse. Ide on, ali mislim da ga menjač malo guši tj. da su mu brzine predugačke. Nema onog osećaja da lepi za sedište kad mu daš gas, kao kod onih starih 1.9 tdi.
Sto se Leona tice, rekli su mi da rade neke promocije i tek ce 4-tog avgusta biti u KG-u. Tada nisam u zemlji, pa cu tek krajem avgusta testirati leona.
Sto se zveckanja tice, Civic nije imao taj problem, ali ste u pravu da je moguce da se to desi na drugacijoj temperaturi. Mada auto odaje utisak da je dobro sklopljen.
Za rapid sam cuo, ali reko' aj da se uverim i sam
Sto se poredjenja motora tice, 1.2 tsi je bolji motor od 1.4 atmo u civic-u. Ovo je 1-1 poredjenje, i morate probati oba motora da biste uporedili. Samo tako i nikako ne treba raditi nikakve pretpostavke. Moje misljenje je da Honda pravi cistu glupost sto nema 1.8 u Comfort opremi.
Sto se zveckanja tice, Civic nije imao taj problem, ali ste u pravu da je moguce da se to desi na drugacijoj temperaturi. Mada auto odaje utisak da je dobro sklopljen.
Za rapid sam cuo, ali reko' aj da se uverim i sam

Sto se poredjenja motora tice, 1.2 tsi je bolji motor od 1.4 atmo u civic-u. Ovo je 1-1 poredjenje, i morate probati oba motora da biste uporedili. Samo tako i nikako ne treba raditi nikakve pretpostavke. Moje misljenje je da Honda pravi cistu glupost sto nema 1.8 u Comfort opremi.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da ne ispadne da hvalim megane jer u autu nikad nisam sedeo. Niti znam ista o njemu. Samo sam ga video na prolazu puta.
Htetoh reci da vredi razmisliti o ponudi jer nude 10000e beskamatno na 60 rata plus na cenu vozila se pored akcijskog popusta od 1000e moze ici dole sa cenom vozila.
Na to ide 3 besplatna mala servisa, 1 godina kasko gratis i 5 god garancije.
Htetoh reci da vredi razmisliti o ponudi jer nude 10000e beskamatno na 60 rata plus na cenu vozila se pored akcijskog popusta od 1000e moze ici dole sa cenom vozila.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Ikac napisao:Rapid ima baš loš enterijer, to mu je najslabija tačka ubedljivo, svuda je tvrda plastika. Jeste to sve čvrsto uklopljeno, ništa ne škripi, ali i na pogled i na dodir ostavlja baš loš utisak. Oktavija je po tom pitanju mnogo bolja. Vozio sam nekoliko puta 1.6 tdi od 105 konja i iskreno očekivao sam bolje performanse. Ide on, ali mislim da ga menjač malo guši tj. da su mu brzine predugačke. Nema onog osećaja da lepi za sedište kad mu daš gas, kao kod onih starih 1.9 tdi.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koliko vidim, treba mi 17k evra za alu felne ? Pa da li su oni normalni ?Darko napisao:Da ne ispadne da hvalim megane jer u autu nikad nisam sedeo. Niti znam ista o njemu. Samo sam ga video na prolazu puta.
Za tebe je samo Corolla.
TT
TT
- Darko
@ogi taj od 17 se moze spustiti na 16 u salonu. Provereno. Ne znam da li si pogledao sta obuhvata taj paket opreme? Od polu koznih sedista, parking senzora, tft cajgera, navigacije multimedije, keyless, led ambijentalnog enterijera, auto klima, podesavanje parametara motora, alu felne, itd itd.

Miljane u pravu si, tako dobar automobila a tako oskudan izbor motoraMoje misljenje je da Honda pravi cistu glupost sto nema 1.8 u Comfort opremi.

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Golf VII 1.2 TSI 86
Ja vidim da je miljan otišao u off sa kupovinom , krenuo od Golfa a ko Zna gde će završiti. Lično me golf nikad nije zanimao ali da primetim jer sam se juče sasvim slučajno na kratko vozio u VI 1.6 tdi. Ja ne znam šta je Miljanu bučno u tom autu ? Ako je tebi to bucan auto tj motor ti onda gledas pogresnu klasu auta. Ono sto sam ja primetio da su tockovi previše bili bučni na rupama ili je to samo subjektivno u odnosu na moj auto koji je vise klase
Dalje vezano sa finansiranja, koliko ja Znam CA banka već dugo ima varijantu kupovine do 10000 e bez kamate do max 5 godina sto je po meni bas ponuda da vise i ne tražiš bar kad su i pitanju ovakve kupovine oko 15 000 e.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dalje vezano sa finansiranja, koliko ja Znam CA banka već dugo ima varijantu kupovine do 10000 e bez kamate do max 5 godina sto je po meni bas ponuda da vise i ne tražiš bar kad su i pitanju ovakve kupovine oko 15 000 e.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Darko
Moguce da to bez kamate nema vise. Drugar je u porscheu gledao leon pre par dana, ponudili su mi CA finansiranje. Za 5 godina na kamate i troskove treba da da oko 1700e. Kod porsche lizinga to izadje i preko 2000e.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kod Porsche lizinga je pre par godina (ne znam da li je ista promenjeno od tada) auto od 12k evra na 5 godina kostao vise od 16k evra 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...