Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Golf VII 1.2 TSI 86

Post od sebekkg »

ako ti oktavija nije odala utisak dobrog enterijera onda ce te enterijer rapida samo razocarati.
Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Miljankg, da li enterijer skripi i zvecka nikako ne mozes provaliti na +35. Ne kazem da ce biti drugacije na hladnoci, ali kapiras sta hocu da kazem.
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

Ja bih obavezno pogledao leona. I pristojan motor i dizajn i predobra (akcijska) cena i garancija...Mislim, ako vec razmatras rapid ili 1.4 atmosferca...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Najjače da će da mu škripi enterijer Civica :)
Meni više bode oči koliko je astmatičan taj 1.2 turbo jer ovaj 1.4 je zapravo 1339 ccm.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Rapid ima baš loš enterijer, to mu je najslabija tačka ubedljivo, svuda je tvrda plastika. Jeste to sve čvrsto uklopljeno, ništa ne škripi, ali i na pogled i na dodir ostavlja baš loš utisak. Oktavija je po tom pitanju mnogo bolja. Vozio sam nekoliko puta 1.6 tdi od 105 konja i iskreno očekivao sam bolje performanse. Ide on, ali mislim da ga menjač malo guši tj. da su mu brzine predugačke. Nema onog osećaja da lepi za sedište kad mu daš gas, kao kod onih starih 1.9 tdi.
Miljankg
Reactions:
Pridružio se: 02 Jul 2016, 19:30

Post od Miljankg »

Sto se Leona tice, rekli su mi da rade neke promocije i tek ce 4-tog avgusta biti u KG-u. Tada nisam u zemlji, pa cu tek krajem avgusta testirati leona.

Sto se zveckanja tice, Civic nije imao taj problem, ali ste u pravu da je moguce da se to desi na drugacijoj temperaturi. Mada auto odaje utisak da je dobro sklopljen.

Za rapid sam cuo, ali reko' aj da se uverim i sam :)

Sto se poredjenja motora tice, 1.2 tsi je bolji motor od 1.4 atmo u civic-u. Ovo je 1-1 poredjenje, i morate probati oba motora da biste uporedili. Samo tako i nikako ne treba raditi nikakve pretpostavke. Moje misljenje je da Honda pravi cistu glupost sto nema 1.8 u Comfort opremi.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Da ne ispadne da hvalim megane jer u autu nikad nisam sedeo. Niti znam ista o njemu. Samo sam ga video na prolazu puta.

Htetoh reci da vredi razmisliti o ponudi jer nude 10000e beskamatno na 60 rata plus na cenu vozila se pored akcijskog popusta od 1000e moze ici dole sa cenom vozila.
Na to ide 3 besplatna mala servisa, 1 godina kasko gratis i 5 god garancije.
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Ikac napisao:Rapid ima baš loš enterijer, to mu je najslabija tačka ubedljivo, svuda je tvrda plastika. Jeste to sve čvrsto uklopljeno, ništa ne škripi, ali i na pogled i na dodir ostavlja baš loš utisak. Oktavija je po tom pitanju mnogo bolja. Vozio sam nekoliko puta 1.6 tdi od 105 konja i iskreno očekivao sam bolje performanse. Ide on, ali mislim da ga menjač malo guši tj. da su mu brzine predugačke. Nema onog osećaja da lepi za sedište kad mu daš gas, kao kod onih starih 1.9 tdi.
:plusone: :plusone:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:plusone:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Darko napisao:Da ne ispadne da hvalim megane jer u autu nikad nisam sedeo. Niti znam ista o njemu. Samo sam ga video na prolazu puta.

Htetoh reci da vredi razmisliti o ponudi jer nude 10000e beskamatno na 60 rata plus na cenu vozila se pored akcijskog popusta od 1000e moze ici dole sa cenom vozila.
Na to ide 3 besplatna mala servisa, 1 godina kasko gratis i 5 god garancije.
Koliko vidim, treba mi 17k evra za alu felne ? Pa da li su oni normalni ?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Za tebe je samo Corolla.

TT
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

@ogi taj od 17 se moze spustiti na 16 u salonu. Provereno. Ne znam da li si pogledao sta obuhvata taj paket opreme? Od polu koznih sedista, parking senzora, tft cajgera, navigacije multimedije, keyless, led ambijentalnog enterijera, auto klima, podesavanje parametara motora, alu felne, itd itd.

Moje misljenje je da Honda pravi cistu glupost sto nema 1.8 u Comfort opremi.
Miljane u pravu si, tako dobar automobila a tako oskudan izbor motora :zbunjen:
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Golf VII 1.2 TSI 86

Post od sasa lbg »

Ja vidim da je miljan otišao u off sa kupovinom , krenuo od Golfa a ko Zna gde će završiti. Lično me golf nikad nije zanimao ali da primetim jer sam se juče sasvim slučajno na kratko vozio u VI 1.6 tdi. Ja ne znam šta je Miljanu bučno u tom autu ? Ako je tebi to bucan auto tj motor ti onda gledas pogresnu klasu auta. Ono sto sam ja primetio da su tockovi previše bili bučni na rupama ili je to samo subjektivno u odnosu na moj auto koji je vise klase
Dalje vezano sa finansiranja, koliko ja Znam CA banka već dugo ima varijantu kupovine do 10000 e bez kamate do max 5 godina sto je po meni bas ponuda da vise i ne tražiš bar kad su i pitanju ovakve kupovine oko 15 000 e.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:

Post od Darko »

Dalje vezano sa finansiranja, koliko ja Znam CA banka već dugo ima varijantu kupovine do 10000 e bez kamate do max 5 godina sto je po meni bas ponuda da vise i ne tražiš bar kad su i pitanju ovakve kupovine oko 15 000 e.

Moguce da to bez kamate nema vise. Drugar je u porscheu gledao leon pre par dana, ponudili su mi CA finansiranje. Za 5 godina na kamate i troskove treba da da oko 1700e. Kod porsche lizinga to izadje i preko 2000e.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kod Porsche lizinga je pre par godina (ne znam da li je ista promenjeno od tada) auto od 12k evra na 5 godina kostao vise od 16k evra :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori