Prednosti: ne menjaš fabrički uređaj, i dalje imaš solidan fabrički zvuk, radio koji dobro radi i hvata stanice, nema čekanja da se bootuje uređaj, što je bitno kad imaš kraće vožnje po gradu... Ali nemam pojma da li išta valjaju. Sad u oba auto imam bluetooth receiver sa AUX izlazom, i ok je on što se tiče zvuka (ne i vrhunski, AUX veza je bila bolja dok su telefoni imali izlaz za slušalice), ali je problem kad je više nas u kolima upareno, onda ne znaš ko je u stvari zakačen, a na samom uređaju nema načina da se menja onaj koji je povezan, niti ima displej uopšte.
Mana: rizik da ti narkić obije kola misleći da je nešto vredno.
Pogledaj kod ovih sta imaju u ponudi za tvoj auto i po kojoj ceni. Trebalo bi da prodaju (i ugradjuju) kvalitetne uredjaje i da daju garanciju: https://smartcar.rs/
Garancija je razlog zasto me odbijalo da porucim i org da mi donese neko...
Zato sam gledao da kupim ovde al svi su drzali saml sa 2Gn rama sto je ovde receno da je malo....
Zaista ne znam. Ja imam iskustvo kupovine tipske multimedije kod drugog prodavca. Rekli su da daju 6 meseci garancije ako ugradim kod njihovog servisera (Gile iz Zemuna sto se bavi muzikom i ugradnjom alarma) ali su na kraju pristali na garanciju iako sam im rekao da cu sam da ugradim jer je sve plug and play. Pre kupovine, otpakovali su multimediju, nakacili na izvedenu 12v instalaciju u radnji i uverili smo se da je ispravna. Na kraju sam ipak morao da je vratim jer auto nije mogao da prepozna uredjaj pa je treptala kilometraza. Radjen je proxy preko dijagnostike, isao sam i kod Gileta, pokusavao razlicita podesavanja u multimediji i nista nije pomoglo. Cak sam i zvao momke iz Smartcar i covek mi je rekao da mu se jednom desio isti problem na Fiat Bravo ali vlasnik je otisao i najverovatnije sam resio problem.
Moje iskustvo koriscenja multimedije tih par dana sto je bila na autu dok se trazilo resenje je pozitivno osim paljenja, realno joj treba ceo minut da se ukljuci, podigne sistem i da krene muzika. Moze da se podesi da bude u stand by modu neko vreme ali onda postoji rizik od praznjenja akumulatora tako da ni to nije resenje. Usudio bi se da kazem da je kvalitet zvuka bio bolji nego sa fabrickim uredjajem.
Pod uslovom da auto nema neku jako losu muziku ja sam uvek za opciju zadrzavanja fabricke i nadogradnje.
Secam se da je jedno vreme Yatour bio dobra opcija pored Microlinka.