Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
pa vrlo moguce da jesu... Vozac je stranac, klasican americki naglasak, vidi se da imaju kesa... Posle me je obisao u povratku za Bg. Ne verujem bas da bi se vozikao sa laznim tablama po Srbiji...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa ono, sta mu u sustini mogu? Tuzno ali istinito. Takvu tablu sa plavim poljem sa USA i njihovom zastavom sam video jedino u NS na jednom Exploreru, i bile su plasticne, i nema sanse da su oficijelne. Evo, na ovom linku mozes da napravis malte ne kakve hoces tablice http://www.customeuropeanplates.com/eur ... s-c-1.html. U pravilniku nema tablica na zutoj podlozi za automobile. I ono IL za registarsko podrucije mislim da i ne postoji u Srbiji, mislim da je to na fazon Ilinoisa.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
U nemackoj sam vidjao vozila sa DE tablama a u plavom polju pise USA pa sam posle nasao na netu da su to pripadnici njihove vojske na sluzbi u DE.
Mozda je i ovo neka slicna fora ali posto nema baza u Srbiji, mozda je iz BIH ili sa KiM
Mozda je i ovo neka slicna fora ali posto nema baza u Srbiji, mozda je iz BIH ili sa KiM

Sudeci po svemu sto sam video tj ceo utisak o tom liku, bio sa porodicom itd, rekao bih da je ipak legalna tablica...
Pogotovo sto je stranac...
Pogotovo sto je stranac...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ma ok, ali ove na Miniju mi nekako cudno deluju.
Ne kazem da su fake, ali ono...Ovakve sam ja video na tom Exploreru, slikacu jednom ako ga vidim.http://www.europeanplates.com/usa-flag-plate.html

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ameri nisu u obavezi napred da imaju tablice, mogu da stave bukvalno bilo sta, dok nazad moraju da imaju zvanicnu tablicu koju vecina zna kakva je.
Tako sam u San Francisku pre 4 meseca video u daljini neki Volvo koji je imao napravljenu tablicu koja je bila pljunuta bosanska na sta je moja faca bila
pa sam morao pribliziti se i videti o cemu se radi - naravno imala oznaku sa americkih tablica ali rasporedjeno na nacin na koji bosanci raspolazu karaktere 
E sad kakva je ova na Cooperu od NexTa, 'bem ga.
A sto se tice americkih pravih tablica, mogu da naprave i personalne i to nesto smesno kod njih kosta, pa sam i po tom pitanju vidjao svasta, tipa BACON <3, MOCCKBA, MYWIFE itd.
Tako sam u San Francisku pre 4 meseca video u daljini neki Volvo koji je imao napravljenu tablicu koja je bila pljunuta bosanska na sta je moja faca bila

E sad kakva je ova na Cooperu od NexTa, 'bem ga.

A sto se tice americkih pravih tablica, mogu da naprave i personalne i to nesto smesno kod njih kosta, pa sam i po tom pitanju vidjao svasta, tipa BACON <3, MOCCKBA, MYWIFE itd.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Neke drzave USA zahtevaju prednje table, neke ne. U Cali sam video dosta kola sa dealer tablama.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U pojedinim drzavama moraju i prednju da imaju
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo je neka americka diplomatska tablica evropskog formata, ocigledno je da "kockasta" nam gde da se nakaci
TT post
TT post
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
@Dragvorl
Ovo da neke drzave zahtevaju a neke ne, to nisam znao. Ipak sam od USA samo Kaliforniju video
Ovo da neke drzave zahtevaju a neke ne, to nisam znao. Ipak sam od USA samo Kaliforniju video

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
When a used California-registered auto or commercial vehicle is sold, it must have two license plates (a front and rear plate) affixed to the vehicle.
http://www.dmv.ca.gov/pubs/olin/10_olin/10olin14.pdf
http://www.dmv.ca.gov/pubs/olin/10_olin/10olin14.pdf

Da, to su tedragvorl napisao:

Inace, prednje table nisu obavezne ni u nekim kanadskim drzavama.
Cuo sam price kako su neki likovi koji su 90ih izbegli tamo, kacili RSK tablice napred

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
BG MM-13 - Volvo XC70 sa onim offroad plastikama
ŠA 0000 Crni Ml
Ima u Srbiji marinaca koji su unutrašnje obezbeđenje objekata.Floyd napisao:U nemackoj sam vidjao vozila sa DE tablama a u plavom polju pise USA pa sam posle nasao na netu da su to pripadnici njihove vojske na sluzbi u DE.