Terenci
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Pa voze i u jugicima i peglicama i dan danas i opet stignu gde treba, uglavnom sto bi davali vise od 200eur za kola, to je ista logika
EDIT:
pretece me Adrei sa postom
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
EDIT:
pretece me Adrei sa postom
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Nisam to rekao...nazalost nije tako vec ih vecina kupuje iz drugih razloga...posebno ovde u CH gde cak i M5ice krstare istom brzinom kao i ostali.ADrei napisao:da svaki RS,M,AMG najvise vremena provede na stazi...![]()
Dnevno na autoputu pravim minimum 70km...kazi mi na sta trebam da obratim paznju.ADrei napisao: obrati malo paznju sta se vozi po autoputevima u CH
na to koliko ima AMG,M,S,RS koji voze 130kmh... posto si rekao da nema svrhe da se kupuju ti automobili ako se ne voze po stazi,kao sto nema svrhe kupovati i SUV
eto ja imam druga koji vozi M3 svaki dan putuje bazel-zirih i vozi po ogranicenju kao i svi... po tebi je on lud jer nije uzeo 320d koji bi mu manje trosio a isao isto 130kmh ili te nisam dobro razumeo...
eto ja imam druga koji vozi M3 svaki dan putuje bazel-zirih i vozi po ogranicenju kao i svi... po tebi je on lud jer nije uzeo 320d koji bi mu manje trosio a isao isto 130kmh ili te nisam dobro razumeo...

Iskreno, tvoj drug je mogao pare da baci i u jezero...njegova stvar.
Ako diskutujemo o automobilima i njihovoj upotrebi onda mogu da kazem da je kupovina takvog auta, za navedenu namenu, neracionalna...pricam cisto tehnicki.
Nisam rekao da je neko ko baca pare lud i sl. kako ti tvrdis.
Inace, svasta moze da se vidi u CH...i baba od 80god koja vozi M3 kabrio, i dede u E i S63 AMG pa sta onda.
Niste svesni da postoje ljudi koji takav auto zarade za par meseci te im je razlika izmedju najjeftinije i najskuplje 3ojke isto kao meni razlika u ceni obicnog i v-power dizela.
To sto neko popije flasu vina od 5000e ne znaci nista drugo osim da mu se moze
Ako diskutujemo o automobilima i njihovoj upotrebi onda mogu da kazem da je kupovina takvog auta, za navedenu namenu, neracionalna...pricam cisto tehnicki.
Nisam rekao da je neko ko baca pare lud i sl. kako ti tvrdis.
Inace, svasta moze da se vidi u CH...i baba od 80god koja vozi M3 kabrio, i dede u E i S63 AMG pa sta onda.
Niste svesni da postoje ljudi koji takav auto zarade za par meseci te im je razlika izmedju najjeftinije i najskuplje 3ojke isto kao meni razlika u ceni obicnog i v-power dizela.
To sto neko popije flasu vina od 5000e ne znaci nista drugo osim da mu se moze

Otisla je tema u pogresnom pravcu. Ako pricamo o racionalnosti, onda ne pricamo ni o SUV, ni o BMW, ni o quattro ni o xdrive, a kamoli o M-power, vec onda pricamo o jednom Puntu 1.3 MJET koji je najracionalnija kupovina.Floyd napisao: Ako diskutujemo o automobilima i njihovoj upotrebi onda mogu da kazem da je kupovina takvog auta, za navedenu namenu, neracionalna...pricam cisto tehnicki.
Ovaj vozi nov BMW F30, ovaj drugi A5-icu, treci vozi GTI i nasli ste da trolujete o racionalnom?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
I to sto kazes 

A ja opet sirim pricu...
Zasto je lose sto neko uzima SUV zato sto mu se svidja taj osecaj?
Kada spominjemo tudju kupovinu,ne postoji pravilo sta je dobro,a sta ne.
Svako kupuje kola iz svog tripa,neko zbog boje,neko zbog materijala,nego opreme,neko izgleda,neko moci,neko znacke,neko zbog mogucnosti...
Kako se drugacije automobili i kupuju?
Kada spominjemo tudju kupovinu,ne postoji pravilo sta je dobro,a sta ne.
Svako kupuje kola iz svog tripa,neko zbog boje,neko zbog materijala,nego opreme,neko izgleda,neko moci,neko znacke,neko zbog mogucnosti...
Kako se drugacije automobili i kupuju?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa novcemXepoj87 napisao:Kako se drugacije automobili i kupuju?

Mislim da ipak velika većina ljudi (ovde u Srbiji) kupuje auto na takav način, da već zna, da će mu registracija biti max 12000, da su mu gume sve 4 max 20000, da je kvačilo 5000, ....
Oni koji ne razmišljaju tako (ima ih dosta na forumu ovde) su ipak u manjini.
Jer prva stvar srbinu koji kupuje auto je koliko troši i goriva i delova i guma, a ne koliko razvija na autoputu i koliko dece može stati u njega

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ili obratno, gleda koliko moze da razvije, da ima sto vise konja, da bude sto veci i onda se hvata za glavu kad skapira da ne moze da nadje polovnu gumu za 20eur, da mora da plati atest za plin, da nije tako lako naci invalida na koga bi mogao da registruje auto
sent from my brain using the force..
sent from my brain using the force..
Re: AW: Terenci - moda ili potreba ?
Nije lose...Xepoj87 napisao:A ja opet sirim pricu...

Naslov teme lepo pita da li su terenci potreba...i ja samo kazem moje misljenje da nisu ukoliko se voze iskljucivo na asfaltu...cisto tehnicko misljenje.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
SUVovi su i namenjeni za asfalt, ja te stvarno ne razumem.
I Scania je namenjena za voznju po asfaltu...
Ono sto pokusavam da kazem sve vreme je da je na asfaltu SUV inferiorniji naspram bilo kog auta slicne klase.
Ja ne znam sta je tu nerazumljivo...ne pricam na nemackom valjda
Ono sto pokusavam da kazem sve vreme je da je na asfaltu SUV inferiorniji naspram bilo kog auta slicne klase.

Deo je na nemačkom (potpis) 

ne razumljivo je to sto ne mozes da shvatis da 95% ljudi ne kupuje auto da bi driftovali po krivinama...Floyd napisao:I Scania je namenjena za voznju po asfaltu...
stvarno mi je smesno to sto kao manu SUV koji kostaju preko 50k navodis da su im skuplje gume i da trose 1-2l vise na 100km... deo da nije problem ubacivati i vaditi decu iz kupea necu da komentarisem

SUV ima bas dosta prednosti, hteo ti to da priznas ili ne, uostalom stalni rast prodaje upravo to i govori...
... a ionako je Floyd priznao to sada javno ili ne imao Q5 kao potencijalnu kupovinu. ("Quattro lubenicar", hm?)
(ako ne prizna, mogu i da ga citiram jer imam sacuvano u PM)

(ako ne prizna, mogu i da ga citiram jer imam sacuvano u PM)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!